SRBIN (42) U BEČU PRAVIO HAOS Stavio devojci nož na vrat, ošamario je, pa zapretio da će je ZAKLATI! Kad je stigla policija, nastala je još veća drama!

Srbin (42) u jednoj bečkoj pivnici napao je svoju partnerku (38) pred gostima držeći joj nož na vratu i pretio da će je zaklati.

Austrija, policija
Austrija, policija, Foto: Profimedia

Osumnjičeni je napadnutoj ženi udario i šamar, prenose austrijski mediji. Policija je došla po prijavi, ali je razjareni muškarac i dalje pokazivao agresiju, naročito prema njima. Službenici su potom tražili pojačanje.

Nakon agonije, policija je konačno uspela da savlada Srbina i da ga uhapsi.

ISPOVEST SRPKINJE (35) OTETE U ITALIJI "Pokušali su da me zadave, zgrabili su me za vrat i odvukli ": Policija kod nje našla nešto što je iste sekunde IZAZVALO SUMNJU! (VIDEO)

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U ALEKSINAČKOM PORODILIŠTU "Marija je imala bolove, hitno je porođena carskim rezom i izvađena je mrtva beba!"

Nož, čija je oštrica dužina bila oko 15 centimetara, odložen je tada na sigurno.

Napadač je potom prijavljen zbog pretnje, napada i otpora prema državnoj vlasti.

Otac devojčice koja je preminula na Vlasinskom jezeru otkrio zastrašujuće detalje tragedije! I drugo dete ZADRŽANO U BOLNICI!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 07:46 - 18.08.2019. 07:55 Devojčica je odjednom počela da se guši i u roku od nekoliko minuta je poplavela, priča njen otac Miroslav Janković iz Rume nakon tragedije na Vlasinskom jezeru.

Žena kojoj je držao nož pod vratom i udario šamar, odbila je lečenje.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi