Švedska
screenshoot
Švedska

screenshoot

Švedska, Foto: screenshoot

Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i detetom. Ubice su ga sačekale kada je iz prodavnice krenuo ka kući i zapucali. Todorović je na licu mesta ostao mrtav.

PROČITAJ JOŠ:

Policija je privela trojicu osumnjičenih za Todorovićevu likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Policija, ubistvo, rotacija, Foto: Shutterstock

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji pišu tamošnji mediji. Todorović je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih dela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrednosti 65 milona švedskih kruna.

Muškarac ubijen ispred restorana, policija blokirala grad!

AUTOR: Indeksonline/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 23:56 - 22.08.2019. 00:35 K.B. ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu "Dar" u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru. Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza * Muškarac ubijen ispred restorana u Novom Pazaru * Ekipa Hitna pomoći koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt * Prema još nepotvrđenim informacijama osumnjičeni B.B.

Todorovićevi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedska štampa piše da likvidacija Todorovića ima veze sa zločinima, pljačkama i ubistvima većeg broja zločinaca.

BONUS VIDEO: