Sanja Papić u strahu za bezbednost
ALO/Dejan Briza
Sanja Papić u strahu za bezbednost

ALO/Dejan Briza

Sanja Papić neutesna zbog smrti supruga, Foto: ALO/Dejan Briza

Rodbina i prijatelji položili su na Mišin grob cveće i zapalili sveće, a retko ko od njih je mogao da se suzdrži da ne zaplače. 

Mišina udovica Sanja Papić na groblje je stigla u rano ujutru i položila buket belih ruža na kojem je pisalo: „Suprugu i tati od Sanje i Lare.“

Nakon što je upalila sveću, Sanja je napustila groblje, a kasnije su mu počast odali prijatelji i rodbina. Sa suzama u očima, držeći Mišine čitulje u ruci, oni su upalili sveće i pitali jedne druge zbog čega je poznati advokat ubijen.

Dragoslav Miša Ognjanović pomen

Alo!/Nenad Vujanović

Niko nije mogao da zadrži suze, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dragoslav Miša Ognjanović je ubijen 28. jula oko 20.30 ispred zgrade u Novom Beogradu, dok je njegov sin Petar ranjen. Mišina žena, bivša misica Sanja Papić, dobila je tragičnu vest o ubistvu dok je sa ćerkom Larom bila na odmoru u Hrvatskoj.

Ognjanović je bio jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata, koje se bavio krivičnim pravom. Poslednjih godina je najviše zastupao Luku Bojovića, njegovu porodicu i saradnike.

Komentari (4)

Mladen

07.09.2018 07:35

Svaki dan je nekome pomen,a sada je bitno njih dvoje ...Znaju ljudi ko su obadvoje i kako su ziveli...Skinuce brzo crninu i tralalala...Pisite o ljepsim stvarima ...

Zoran

07.09.2018 08:37

@Mladen - Tvoj komentar je zeno tralalalala i evo ti ga minus .

Bilja

07.09.2018 09:12

@Mladen - Sanja potiče iz ugledne porodice intelektualaca, znači ima poreklo, znanje i imanje. Pisati o udovici i majki deteta takve nebuloze, stvarno je sramota.

Lala

07.09.2018 11:36

Sanja je radila sta je radila po CG primorju sa koleginicom iz makedonije! U paru su obradjivale klijente, to nije tajna samo je sokantno bilo kad je Misa nju ozenio Brzo ce se ona utjesit ako vec i nije