ZATEKLI LEŠ POZNATOG SPORTSKOG RADNIKA U FAZI RASPADANJA Pronađeno telo Predraga Matića!

Užas!

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug

* Telo poznatog sportskog radnika Predraga Matića (57), iz Paraćina, u stanju raspadanja, pronađeno je sredu po podne u njegovom stanu

* Mrtvog Matića pronašla je policija

* Matić je živeo sam, nije bio oženjen niti ima decu, pa je policija kontaktirala sa njegovom rođenom sestrom koja sa porodicom živi u Jagodini, a koja je sutradan došla da uzme smrtovnicu i obavi formalnosti

Telo poznatog sportskog radnika Predraga Matića (57), iz Paraćina, u stanju raspadanja, pronađeno je sredu po podne u njegovom stanu u Ulici Svetog Save u tom gradu.

Otkriveno otkud Jelenina krv u Zoranovom mercedesu! Sablažnjiv preokret u slučaju ubistva pevačice Granda!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 13.09.2019. 07:20 Užas! Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida Odbrana Zorana Marjanovića, koji je juče na sudu izjavio da nije kriv, otkrila da postoje slike koje potvrđuju da je Jelenina krv ostala u "mercedesu" kad se posekla dok je menjala točak.

Mrtvog Matića pronašla je policija koja je ušla u stan na poziv profesionalnog upravnika zgrade, a lekarka je potom konstatovala da je smrt nastupila prirodnim putem, pre osam do 10 dana, pišu Novosti.

- Stanari su mi prijavili da se zgradom širi nepodnošljiv miris, pa sam poslao održavaoca zgrade da proveri podrum i potkrovlje, ali ništa nije otkrio. Kod Predraga, ulazna vrata su bila odškrinuta, postavljena patika, a komšije su rekle da on često ostavlja tako da se stan luftira. Zvonio sam i kucao, ali nisam smeo da uđem, pa sam pozvao policiju. Pozornik je konstatovao da je čovek mrtav, a doktorka je ustanovila da je infarkt u pitanju - kaže Aleksandar Živković.

ŠOKANTAN SNIMAK SA BRANKOVOG MOSTA! Kada budete videli šta je radio jedan vozač noćas - prepašćete se od straha! (VIDEO SA LICA MESTA)

Matić je živeo sam, nije bio oženjen niti ima decu, pa je policija kontaktirala sa njegovom rođenom sestrom koja sa porodicom živi u Jagodini, a koja je sutradan došla da uzme smrtovnicu i obavi formalnosti.

Komšije ovog sportskog radnika u neverici su zbog Matićeve zadesne smrti jer je, kažu, bio relativno mlad čovek, a nisu znali da je imao zdravstvene probleme.

SUĐENJE DECENIJE KOŠTA ĆE NAS KO SVETOG PETRA KAJGANA! Zavrteće vam se u glavi kad čujete koliku cifru forenzičari za DNK traže od države!

Nakon uviđaja, policija je obezbedila stan na četvrtom spratu, postavila traku, a ključeve predala profesionalnom upravniku zgrade. Potvrđeno nam je da je u pitanju zadesna, prirodna smrt, pa nije naložena ni obdukcija.

IMA MRTVIH! Sa puta za Kolašin Hitna odvezla jedan leš i troje povređenih!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi