OVOLIKO GODINA ROBIJE ČEKA MONSTRUME IZ MIRIJEVA! Prodavali nesrećnu devojku (19) bez roditelja! Terali je na s*ks više puta dnevno, a sada ih čeka SRAMNA kazna! (FOTO IZ JAVNE KUĆE)

Specijalni sud u Beogradu odredio je privor do tri meseca za porodicu NIkolić za organizovanje prostitucije i eksploataciju ljudi.

Javna kuća
Javna kuća, Foto: MUP

U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a prema osumnjicenim K. N. i D. B. i zbog opasnosti od bekstva i skrivanja.

Ekskluzivnu ispovest prostitutki pročitajte OVDE.

Maksimalna kazna koju ovi monstrumi mogu da dobije je pet godina zatvora.

DA LI JE DOVOLJNO VISOKA KAZNA OD 5 GODINA?

Ukupan broj glasova: 228

  • Ne, pet godina je malo za ovaj zločin! : 66% (150)
  • Treba im uraditi isto što su oni uradili toj nesrećnici!: 29% (67)
  • Da, čeka ih pakao u zatvoru: 5% (11)

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike - prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola. 

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno.

KUĆA NA MIRIJEVU OPASANA KAO TVRĐAVA KRILA JEZIVU TAJNU U ovoj vili familija Nikolić je radila strašne stvari, policija otkrila celu istinu!

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi