PRVE FOTOGRAFIJE UŽASA IZ JAVNE KUĆE NA MIRIJEVU Veliki krevet sa plišanim igračkama, alkohol i ikone! Nesrećna devojka (19) nije imala roditelje, a na njoj su zaradili milione!

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike - prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola.

Javna kuća Mirijevo
Javna kuća Mirijevo, Foto: MUP

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno.

 

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

ISPOVEST DEVOJČICE (14) IZ BOGATIĆA KOJU JE KOMŠIJA SILOVAO "Napravio mi je zamku, skinuo me i srušio na zemlju kod obora za ovce! Dva dana kasnije mi je došao na rođendan..."

- Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac - rekao je dobro obavešten izvor. Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

Šta je najnovije u slučaju ubistva Jelene Marjanović saznajte OVDE.

- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

Koji horor se dogodio u Požarevcu pročitajte OVDE.

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

- Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe - kaže sagovornik.

 

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi