KUĆA NA MIRIJEVU OPASANA KAO TVRĐAVA KRILA JEZIVU TAJNU U ovoj vili familija Nikolić je radila strašne stvari, policija otkrila celu istinu!

Vila na Mirijevu okružena je zgradama u izgradnji, a najbliži komšija udaljen je oko stotinak metara.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Familija Nikolić, koja je uhapšena zbog sumnje da su podvodili tri devojke, živela je u kući opasanoj sa tri metra visokim zidom i pokrivenoj sa 30. kamera za video nadzor.

Malobrojne komšije znale su da se oni bave kriminalom, ali su bili ubeđeni da švercuju migrante preko granice. Ostali su u šoku kada su saznali da su Nikolići zgrnuli milione na podvođenju i prostituciji, a da je jedna od njihovih žrtava bila i njihova snaja.

HOROR NA KOSOVU Zapaljen automobil funkcionera Srpske liste u Zubinom Potoku!

U pitanju su inače braća Goran (50) i Zoran (42) Nikolić. Sa Goranom je uhapšena i njegova supruga Jasmina (44) koja je osumnjičena da je organizator ove bande makroa, zatim njihova ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Bajram Demiri (46). Pored njih slobode su lišeni i Zoran Nikolić i njegove prijateljice M.R. (38) i A.S (22).

Njihova vila na Mirijevu okružena je zgradama u izgradnji a najbliži komšija im je na stotinak metara.

"VRATITE SNIMAK DA JOŠ JEDNOM VIDIM SVOJE DETE" Isplivali jezivi detalji tragedije kod Niša! Snimak nesreće jasno otkrio ko je kriv: Evo šta je radio vozač u trenutku SUDARA!

 
PUCAO NA NOVOSAĐANE IZ STANA! Uzeo vazdušnu pušku, pa nasumično birao prolaznike, hitna reakcija policije!

- Policija je često dolazila, ali smo mislili da krijumčare migrante, a ne da prave kupleraj. Viđali smo noću da dolaze razni automobili, ali se iz njihove kuće nikada nije čula galama - navodi komšija.

Vila Nikolića inače izgleda kao tvrđava, opasana zidom visokim tri metara, a u oči upadaju mnoge sigurnosne kamere. Izvori navode da ih ima oko 30.

KRVAVI PIR MLADOŽENJINOG OCA! Rade pobesneo zbog žene svog sina, napio se, pa uzeo lovačku pušku, krenuo je REDOM DA UBIJA!

Po navodima istrage Jasmina je od maja 2018. do marta 2019. godine organizovala prostituciju 19-godišnje devojke svoga sina Miroljuba, koja je ranije bila u vanbračnoj zajednici sa njegovim stricem Zoranom. Seks usluge oglašavali su preko interneta, a klijentima se na telefon javljala Jasminina ćerka Kristina i dogovarala "posao" sa mušterijama. Nikolići su klijentima naplaćivali 100. evra za sat vremena seksa sa njihovom snajkom, a nesrećna devojka je radila skoro svakodnevno i donosila im mnogo novca.

Zoran je takođe, prema navodima istrage, podvodio još dve devojke preko oglasa na internetu, ali ih je dovodio do Plavog mosta, gde se godinama okupljaju prostitutke.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi