BRUTALNO BATINJANJE NA TERAZIJAMA Pretučen predsednik karting saveza, uhapšena dvojica

Za ostalima se i dalje traga.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Marko Metlaš

 

* Identifikovana su dvojica osumnjičenih napadača

* Oni se terete da su učestvovali u prebijanju Staniše Lazarevića

* Reč je o predsedniku Sportskog auto i karting saveza Srbije

Prvo osnovno tužilaštvo u saradnji sa policijom identifikovalo je dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su u subotu napali i pretukli Stanišu Lazarevića, predsednika Sportskog auto i karting saveza Srbije, saznaje “Blic”.

DETEKTIV OTKRIO NAJNOVIJI DETALJ O BARBARI VITEZ! "Postoje fotografije koje ispituje policija! Svi putevi vode u državu pored nas"!

Napad na Stanišu Lazarevića i njegovog saradnika Aleksandra Tošića dogodio na Terazijama posle ponoći dok je sa kolegama radio na pripremi staze za takmičenje srpskih reprezentativaca u kartingu. Iako su mediji prvobitno objavili da ga je napala grupa od 15 taksista, istragom je utvrđeno da to nije tako.

Naime, prema informacijama, policijski službenici do sada utvrdili identitet dve osobe koje su pretukle Lazarevića, nakon čega je tužilaštvu u sredu podneta krivična prijava protiv B. C. i A. LJ. zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Za ostalima se i dalje traga.

Hapšenje, španska policija
Foto: MUP

VELIKO HAPŠENJE U BEOGRADU! Petoro palo za pokušaj ubistva! Policija se skamenila kada je videla i ovo lice među njima!

Prema informacijama, osumnjičeni B. C. i A. LJ. su po nalogu tužilaštva uhapšeni u ponedeljak i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega su u sredu saslušani u prostorijama tužilaštva. Nakon njihovog saslušanja sud im je po predlogu tužilaštva zbog sumnje da će ponoviti delo odredio pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi