Miroslav Armacki, tragično nastradao
nestalisrbija.rs
Miroslav Armacki, tragično nastradao

nestalisrbija.rs

Miroslav Armacki, tragično nastradao, Foto: nestalisrbija.rs

 

Miroslav Armacki (24) sahranjen je u utorak na seoskom groblju u Melencima, u koje se porodica Armacki svojevremeno doselila iz Aleksandrovca.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, nakon više od dva meseca potrage. Međutim, zvanične verzije o ovoj tragediji još nema, a selom kruže različiti scenariji povodom njegove smrti.

Otac i sin ubili dilera u centru Pariza, pa nestali na dva meseca, policija ih pronašla kako pokušavaju da se prebace u Srbiju!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 20:42 Srbi Đorđe (21) i Zvonko (45), otac i sin, uhapšeni su zbog sumnje da su 6. jula u Parizu ubili Usmana S. (20) tokom kriminalnog obračuna dve bande narko-dilera.

 

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu, a bio je veliki ljubitelj motora i kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostaju tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata, a neposredno pored tela pronađeni su i delovi crnog motora.

Policija se povodom misterioznog slučaja nije zvanično oglašavala, a selom kruže razne priče, da je kobne večeri Miroslav svojim motorom bežao od rotacije, kao i da je navodno išao velikom brzinom kroz selo, pišu Večernje novosti.

Ono što se i dalje svi pitaju je kako je moguće da nakon 75 dana iscrpne potrage, tokom koje je prečešljan svaki pedalj sela, niko nije našao na 500 metara od ulaza u selo, naročito u jeku poljskih radova?

Pročitajte još:

 

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se sve ovo vreme nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira... Njegove slike deljene su po društvenim mrežama.

Podsetimo, Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!