SLIKAJ ĆERKICU (5) GOLU, A JA ĆU TI POSLATI SUKNJICE ZA NJU DO GAĆICA! Pedofil napao majku koja ima dete sa tumorom! U zamku upala preko oglasa! (UZNEMIRUJUĆA PREPISKA)

Da ti se smuči život!

 

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

U nastojanju da dođu do žrtve, pedofili ne prezaju ni od čega, pa tako svoje žrtve vrebaju na najsramnije i neljudske načine, a to je upravo pokazao poslednji takav slučaj koji je izašao u javnost.

STRAVA I UŽAS USRED OŠ "VUK KARADŽIĆ"! Dečaka (8) uhvatio iz sve snage za vilicu dok nije poplavela, a onda je nasrnuo na nastavnicu!

Ovi seksualni predatori koriste i tešku materijalnu situaciju roditelja, a ponekada i zdavlje njihovog deteta. Da je takav slučaj i sa mrežom pedofila u Srbiji, najbolje nam govori situacija koju je doživela samohrana majka iz Srbije, koja je usled svoje teške materijalne situacije i mišljenja da neko želi da joj pomogne, postala žrtva seksualnog predatora koji joj se predstavio kao pedijatat po imenu Dragana Jovanović.

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Šokantna prepiska se pojavila na društvenim mrežama, a sadržaj poruka koje su razmenjivali pedofil predator i majka čije smo ime sačuvali od javnosti, zgrozio je sve ponajviše zbog načina na koji je osoba koja se krila iza lika "doktorke Dragane Jovanović" pokušala da izvuče pornografski sadržaj od samohrane majke troje dece, čija je materijalan situacija veoma teška, pa je zbog pružene ruke i deteta obolelog od raka, pomislila da je pronašla svog dobrotvora i makar kratkoročni spas od bede.

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Nakon uvodne poruke, predator je odmah ciljano gađao na probleme ove majke, nudeći joj garderobu za njenu decu.

POČELA ORGANIZOVANA POTRAGA, DOLAZE I PSI TRAGAČI! Na terenu je 15 pripadnika Civilne zaštite i policije, ceo Čačak traži Milevu! Samo je nestala! (FOTO SA LICA MESTA)

Da bi ostvario bliži kontakt, te i privoleo majku da mu veruje, pedofil predator - Dragana, obećala je da da će deci pokloniti veliki broj komada odeće, uz, kako je navela, suknjice koje su "jako lepe i kratke do gaćica".

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Kada je pedofil video da njegov plan ide u dobrom smeru, te i da mu se majka otvara, osilio se još više. Naime, majka mu je napisala da ju je muž ostavio u šestom mesecu trdnoće sa trećim detetom. Videvši da je žrtva u veoma teškom položaju opet je uz komenat kako će joj dati "brdo" odeće, provukao i pitnaje o suknjicama koje voli da nosi njena petogodišnja ćerka.

Nakon što joj je majka odgovorila kako njena ćerkica voli da nosi suknje, "Dragana" je zatražila od nje da je slika i da mu te slike šalje, pošto je već počela da odvaja garderobu za njeno dete.

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Tom prilikom je spomenula žrtvi i to da je doktorka, a od tog dela kreće najjeziviji deo prepiske. Naime, nakon što je majka saznala da je Dragana doktorka, rešila je sa njom da podeli svoju muku, te joj je napisala da njena petogodišnja ćerka ima tumor na grudnom košu, te i da malo muca.

NEPOZNAT ČOVEK SE JAVIO PORODICI BARBARE VITEZ! Slikao devojčicu u klubu! Njen otac odmah otišao u Budimpeštu, a tamo ga sačekalo užasno saznanje!

Umesto da ovaj podatak obeshrabi sekualnog predatora, on je od žrtve tražio da mu slika dete golo, kao i da će joj pokazati "vežbe za telo koje poboljšavaju cirkulaciju, pošto dobra cirkulacija leči tumore".

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Od tog trenutka, pedofil koji se krio iza imena doktorka Dragana, počeo je takođe da se otvara žrtvi, te joj je navela kako trenutno živi i radi u Nemačkoj, iako je rodom iz Niša.

"Pošalji mi gole slike ćerke i stiže garderoba"

Žrtvi je počela da obećava da će dobiti još njenih stvari i to od njenog brata koji živi u Beogradu, a ona (Dragana) ima u njemu svoje stvari koje želi da joj pokloni. Da se nijednog trenutka nije kolebala u nameri da dobije slike dece, čak i posle informacije da petogodišnja devojčica boluje od tumora, pokzalo se u narednim pokukama u kojima je pedofil predator tražio od majke u više navrata da mu šalje devojčicine gole slike.

U nameri da je dodatno odobrovolji i da skrene pažnju sa svojih monstrouznih zamisli, ona je žrtvi obećala i finansijsku pomoć, dodajući da zna da "nije lako biti roditelj u Srbiji", te i da se vidi da je ona (majka) dobra osoba, nakon čega je zatražila njen broj telefona.

 

Prepiska pedofila
Prepiska pedofila, Foto: facebook.com/printskrin

Prema prepisci žrtva i "brat Nikola" koji je takođe "doktor" su se čuli nakon toga. Da li je nesrećna majka postala svesna šta se dešava ili ne, tek u jednom trenutku je prestala da odgovara na poruke, te je pedofil koji se predstavljao kao Dragana, počeo ponovo da piše o tome kako ima dosta lepe gardarobe koju će Nikola da odvoji za nju...

Kako je navedeno u objavi Jovane M. na Fejsbuku, koja je i podelila ovaj post na društvenim mrežama, na meti ovog pedofila su majke teškog materijalnog stanja, a da bi došao do svog cilja, on koristi više profila sa kojih se žrtvama obraća ljudski i sa rečima kako je tu da im pomogne, kao što je to bio slučaj sa ovom samohranom majkom troje dece.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi