Pedofil
Alo!
Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

Lovci na pedofile iz grupe „Stop pedofiliji“ gotovo svakodnevno otkrivaju nove internet predatore koji se na društvenim mrežama dopisuju sa izmišljenim devojčicama od 12 ili 13 godina! Predator D. T. (39) iz Mokrina kod Kikinde šest meseci se dopisivao sa devojčicom (13) sa izmišljenog profila koji je aktivirala grupa „Stop pedofiliji“ i nagovarao je da se pipkaju i da joj pokaže svoj penis! Devojčica je u toj prepisci ponavljala da se plaši da razgovara na tu temu, ali seksualni predator je bio uporan! - Koliko imaš godina? Prelepa si devojčica. Imaš li momka? Nosiš li brus i koji broj? Pipkaju li te momci u školi? Nikada nisi videla penis, čak ni na TV? Poznajem devojčice koje su u tvojim godinama spavale sa momcima. Jesi li nekada gledala pornić? Da li dole imaš dlačice? - samo su neka od pitanja koja je čovek iz Mokrina slao izmišljenoj devojčici i tako se upecao u mrežu lovaca na pedofile. Kada mu je odgovarala „da se nikada nije ni poljubila niti 

pipkala sa nekim, a kamoli videla golog muškarca“, on je navaljivao, zapitkujući: „A je l’ bi volela da ga vidiš?“

Po već ustaljenoj praksi, lovci na pedofile koji se kriju iza izmišljenog profila devojčice traže u jednom momentu od predatora da se fotografišu s prstom na usnama ili čelu da bi bili sigurni da li sa njim razmenjuju poruke. Predator je i na taj zahtev odgovorio bez problema! Prema rečima grupe balkanskih lovaca na pedofile, takva je gotovo svakodnevna komunikacija između predatora i žrtve. Ako se može govoriti o manje i više opasnim predatorima, najveća opasnost vreba od onih koji devojčicama šalju porno snimke.

- Organizacija „Stop pedofiliji“ je putem prepiski između devojčica od 12 i 13 godina i predatora iz celog regiona otkrila nekoliko veoma opasnih osoba, koje bi prešle s reči na dela ukoliko bi im se za to pružila šansa - kažu za „Alo!“ iz ove organizacije. - Sve te osobe, kao i materijal koji je vezan za njih, predali smo nadležnim službama u regionu. Po završetku opsežne istrage sve ćemo ih javno objaviti i upozoriti njihovu okolinu - navode aktivisti „Stop pedofiliji“.

 

Roditelji ga zatekli na gomili s nesuđenom snajkom i odmah zvali policiju!

Strava i užas kod Petrovca na Mlavi! Dragan D. (27) iz Busura kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu od 13 godina! Najtragičnije je što su navodno njih dvoje bili u ljubavnoj vezi, a da su njeni roditelji to znali i odobravali, saznaje „Alo!“. Kako saznajemo, devojčica je iz sela kod Svilajnca, a policija je odmah po prijavljivanju slučaja pronašla momka i stavila mu lisice na ruke. - Kada je devojčica otišla kod Dragana, on je skočio na nju i imali su seks. Njegova porodica ih je navodno zatekla na gomili. Bili su zgroženi i odmah su pozvali policiju - navodi izvor blizak istrazi. Posle incidenta se ispostavilo da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi i da nije bilo prisile. Iako ona ima 13 godina, oni su već duže vreme zajedno, a najgore od svega je što su njeni roditelji to znali i nisu imali ništa protiv. Dragan je čak odlazio kod nje u posete - navodi naš sagovornik.

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil

Alo!

Pedofil, Foto: Alo!

 

Tagovi