"MRŠAV JE, IMA BRADU I VELIKE UŠI" Ovo je manijak koji je za dva dana pokušao da siluje DVE DEVOJČICE u Novom Pazaru, dete (9) ispričalo detalje užasa!

Novopazarac D.E. (37) uhapšen je zbog sumnje da je za dva dana pokušao da siluje dve devojčice. On je odranije poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih dela a i ranije je privođen zbog pokuašaja silovanja dece.

Novi Pazar
Novi Pazar, Foto: B.A.

Poslednja dva napada počinio je za samo dva dana i to dok je u kućnom pritvoru izdržavao kaznu zbog krađa a devojčice je spopadao u periodu dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće. Kako se osnovano sumnja, on je 29. januara u ulazu jedne zgrade u centru Novog Pazara presreo devojčicu staru deset godina i na silu počeo da je dodiruje. Preplašena devojčica uspela je da se istrgne iz ruku napadača i pobegne a zatim sa roditeljima ode u policiju i prijavi pokušaj silovanja.

D.E. je odmah sutradan pokušao da siluje devetogodišnju devojčicu koju je uspeo da navede da uđe u ulaz zgrade "Bor" u ovom gradu a zatim je pokušao da skine njenu jaknu, dok je sve vreme dodirivao po struku i drugim delovima tela. Dete je pobeglo od napasnika i ispričalo majci sve što joj se dogodilo. Policiji je zatim stigla još jedna prijava za pokušaj silovanja.

Devojčica
Devojčica, Foto: screenshoot

- Za samo dva dana dobili smo dve prijave za pokušaj silovanja dve devojčice. Oba napada dogodila su se u ulazima zgrada i u popodnevnim satima, skoro u isto vreme. Opis napadača bio je isti, obe devojčice su rekle da je mršav, da ima bradu i velike uši. Odmah smo znali da je u pitanju jedna osoba - kaže za "Alo!" izvor iz novopazarske policije.

Operativnim radom, osumnjičeni je brzo identifikovan a za manje od dva sata je uhapšen.

Javnost je o napadu na svoje dete obavestila majka devetogodišnje devojčice koja je na instagramu napisala sve što se dogodilo.

- Dragi moji sugrađani, obaveštavam da je danas oko 14:30, moja ćerka od devet godina namamljena od strane pedofila u ulaz zgrade Bor. Podigao joj je jaknu i stavljao joj je ruke na struk. Govorio joj je da joj uzima meru kako bi postala manekenka - napisala je majka ove devojčice a zatim apelovala na nadležne organe da hitno reaguju i uhapse napadača na njenu ćerku.B.A.

Policajcima pomogao video snimak

Veliku pomoć pri identifikaciji osumnjičenog policija je imala od video snimka sa jedne kamere koja je postavljena u novopazarskoj zgradi "Bor." Na snimku se jasno vidi lice muškarca koji je odgovarao opisu devojčica.

- Osumnjičeni je hapšen ranije više puta zbog različitih krivičnih dela, pre svega zbog prevara, krađa i droge, tako da smo, kada smo videli snimak, odmah znali o kome se radi i brzo smo ga uhapsili - kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičenom određen pritvor do 48 sati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi