DO SADA NEPOZNAT DETALJ SA OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ! Ošišali je na ćelavo, pa među njenom kosom pronašli stravičan dokaz!

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio uvršten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Protiv Zorana Marjanoivća uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz!

 

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje.

Dodatnim analizama utvrđeno je da blato iz kose ubijene pevačice se poklapa sa onim koje je posle zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

"Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se ispitaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, reč je o blatu istog sastava", otkriva izvor.

 

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio uvršten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vreme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: vu
  30/01/2019 - 18:55
  Nema svedoka, nema predmeta, nema motiva, nema priznanja ubistva. Nema ničega. Pretpostavke i ništa više.
 • Korisnik: Дејан Тошић
  30/01/2019 - 15:37
  Пронађени су ларве инсеката који су идентични ларвама инсеката са одеће осумњиченог са истим подударањем временског интервала развоја организама.
 • Korisnik: Valentina
  30/01/2019 - 14:52
  Osudite ga više!!!
 • Korisnik: zeljanaaa
  30/01/2019 - 12:51
  u rudnik i zorana i tog ko je minirao dokaze!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi