Vampirica Milunija
printskrin
Vampirica Milunija

printskrin

Vampirica Milunija, Foto: printskrin

* Već neko vreme na krovove ove porodice, što na glavnu kuću, pada kamenje, ruše se crepovi, nestaju ovce

* Udovac Blagoje je prestravljen

* Kaže da je Milunka ustala iz groba 

„Milunija mi lomi crep! Kamenje kao da pada s neba! Nedeljama zabija noževe po zidovima, odvezuje stoku, razmešta krevete, zove me telefonom...“, priča prestravljeni Blagoje.

On se već mesec dana bori protiv čudnih pojava za koje krivi pokojnu ženu Miluniju, koja je umrla prošlog novembra. Sve je, kaže, bilo u redu do početka jula, pred Petrovdan. Upravo tada počele su da se dešavaju čudnovate i sablasne stvari.

„Znam da treba do 40 dana da prođe da se neko povampiri. E sad, da li je reč o višoj sili, nisam siguran. U to inače i ne verujem, ali kamenje mi dolazi niotkuda. Sada moj sin, unuk i ja od straha ne izlazimo iz kuće kad padne mrak“, kaže muž pokojne Milunije.

Ima savršeno razrađen sistem za prevaru, a sve je SNIMLJENO kamerom! Dobro se pazite, ŠOKIRAĆETE se kada vidite o čemu se radi!

Muškarci, oprez! Atraktivna plavuša, stara oko 35 godina, navlači muškarce na seks, a potom ih snima i na perfidan način od njih izvlači novac, saznaje „Alo!". Ova zgodna Beograđanka u svoju mrežu je dosad upecala više desetina muškaraca u Beogradu i Smederevu, koji su podlegli njenim čarima, pa sada strahuju da ti snimci ne dođu do njihovih lepših polovina.

Muž obilazi grob i moli za oproštaj

Meštani Crnoklišta čuli su za ovu priču: kažu da nije baš bezazlena i veruju u nju. A zlosrećni Blagoje svakodnevno obilazi grob svoje pokojne supruge i nada se da može dobiti oproštaj ako je nešto zgrešio.

Žena me zove telefonom iz groba!

Blagoje kaže da mu je pokojna žena ostavila poruku „Ne nerviraj se“, ispisanu na brašnu u šupi. 

„Zvala me je telefonom i nešto mi je šaputala, tako da nemam sumnje da je to Milunijin duh, ali ne znam zašto me muči“, kaže Blagoje.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!