Tragedija u Nišu
Alo.rs/D.Ilić
Tragedija u Nišu

Alo.rs/D.Ilić

Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

 

Sedmogodišnji S. Ž. poginuo je u petak ujutru oko 8.30 posle pada sa 12. sprata solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, kad se, prema prvim informacijama, najverovatnije nagnuo kroz prozor da pogleda da li se majka, koja je odvela njegovog mlađeg brata u vrtić, vraća kući. Mališan je, kako se sumnja, izgubio ravnotežu i pao na automobil parkiran ispred zgrade i na mestu preminuo.

Kada se vraćala iz vrtića, nesrećna majka Milica I. ugledala je ispred zgrade kola Hitne pomoći i policiju. Prišla je da vidi o čemu se radi, ali je ugledala telo prekriveno ćebetom i dobro poznatu patiku pored.

Pročitajte još:

 

- Nije valjda moje dete, sklonite ćebe da ga vidim - odmah je zajecala, a kada je policajac otkrio telo vrisnula je kada je ugledala mrtvog sina.

Tragedija u Nišu

Alo.rs/D.Ilić

Tragedija u Nišu, Foto: Alo.rs/D.Ilić

 

- Išao je popodne u školu, ostavila sam ga da spava, a evo gde sam ga zatekla. Celog leta prozor nam je otvoren, deca mu nikada nisu prišla ni blizu. Šta ga je nateralo da danas proviruje, ne znam - grcala je u suzama nesrećna Milica tresući se kao prut, dok je policija još radila uviđaj.

Nesrećnoj majci brzo se slošilo, pa ju je Hitna pomoć odmah zbrinula. Na mestu tragedije okupile su se brojne komšije, rođaci, prijatelji, svi u neverici šta je zadesilo ovu skromnu porodicu.

Mališanovi roditelji nedavno su se razveli, a majka je sama, brinula o dva sina.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"