Željko Čabarkapa
Alo!
Željko Čabarkapa

Alo!

Željko Čabarkapa, Foto: Alo!

Kako „Alo!“ saznaje, sukob dva klana iz Kaluđerice datira od podmetanja požara u poznatom restoranu koji je držao Nasković.

- Nasković je za paljenje, navodno, optužio braću Čabarkapa. Odmah posle tog događaja, verbalno je napao braću. Žučna svađa okončana je tučom, u kojoj je Nasković izvukao deblji kraj i posle toga je „jeo na slamku“. Kada se oporavio, saznao je da je Nemanja Mladenović zvani Herpes, drug braće Čabarkapa, navodno po njihovom nalogu zapalio njegov restoran - kaže mladić iz Kaluđerice upućen u sukobe.

 

Prema njegovim rečima, Herpes je prošle godine bio na meti nepoznatih napadača, koji su pucali u njega, ali mu je tom prilikom oštećen samo automobil, dok je on ostao nepovređen.

- Nasković je pričao u društvu da hoće da se osveti braći Čabarkapa. Posle otvorenog sukoba s njima, saznao je preko svojih ljudi da je Herpes, po nalogu braće Čabarkapa, palio automobile po Kaluđerici. Javna je tajna da je Željko po nalogu starijeg brata Aleksandra zapalio džip Vladimiru Doskoviću (33), koji je kasnije poginuo u obračunu dve kriminalne grupe u Kaluđerici.

Željko Čabarkapa i Herpes su zapalili automobil i Karađorđu Subotiću, prvom mužu kik-bokserke Ljube Pantović, sa kojom je Aleksandar Čabarkapa bio u emotivnoj vezi, a potom sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić (16) dobio dete. Paljenje automobila u Kaluđerici i Malom Mokrom Lugu niko nije smeo da prijavi. Izvesnom Joci stolaru su zapalili „mercedes“ i prebili ga, ali on to nije smeo da prijavi policiji - tvrdi naš sagovornik, koji je insistriao na anonimnosti.

Komentari (2)

Marko

01.07.2016 09:30

za razliku od drugih medija jedino ste Vi napisali istinu da se radi o sukobu slicnih osoba a ne o navodnom pokusaju otmice i ubistva privrednika sa zvezdare bravo

Mare

04.07.2016 22:31

@Marko - Ne znate koliko je zlo od coveka Zeljko Cabarkapa. prebio je decka Pedju Maksice i napravio invalida od njega.Kucu je sagradio na tudjoj parceli bez dozvole za gradnju a pritom nema ni dana radnog staza a kako i da ima kada nije zavrsio ni srednju skolu. Sav novac koji ima zaradjuje od poslova sa drogom i para koje daje na kamatu. Drzavo reaguj