ZRENJANINCI ZATEKLI JEZIV PRIZOR U CENTRU GRADA Nakon što ga nevenčana supruga optužila za zlostavljanje ćerki, drama se ne stišava! Otac ponavljao isto pitanje

Iz tužilaštva ne odaju informacije

Živica Ć.
Živica Ć., Foto: Alo

Prema tvrdnjama Zrenjaninaca, osumnjičeni za silovanje dve devojčice, Ž. Ć. (42) iz Melenaca u utorak je u prepodnevnim satima viđen u centru grada u paničnoj potrazi za advokatom koji bi ga branio! Zaustavljao je ljude, kako kažu, i pitao "da li znaju nekog advokata koji bi ga zastupao, jer ima silnih problema".

U zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu uprkos brojnim pokušajima, nije data nijedna informacija, uz obrazloženje da se tužilaštvo povodom slučaja sumnje o pokušaju silovanja u selu Melenci nadomak Zrenjanina, neće oglašavati javno.

Živica Ć.
Živica Ć., Foto: Alo

U Melencima većina meštana je još u neverici da se ovako monstruozna priča o pokušaju silovanja uopšte i dogodila u njihovom selu. Nevečana supruga osumnjičenog, A. S. (29) iz Melenaca, u petak 9. avgusta prijavila ga je uz tvrdnju da je mesecima dodirivao njihovu trogodišnju devojčicu i njenu ćerku iz prvog braka, koja je tri godine starija. Žena je ispričala i da je nju tukao i pretio joj smrću. Ž. Ć. je uhapšen u ponedeljak 12. avgusta u Beogradu nakon čega je priveden u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Hercegovci izabrali kneza! Mnogo liči na jednog srpskog političara, čak imaju isto prezime! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Jutarnji.hr/V.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 15:48 Savez opština i gradova Istočne Hercegovine pre nekoliko dana proglasilo je preduzetnika Rodoljuba Draškovića hercegovačkim knezom. Trebinje, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Rodoljub Drašković je poznat kao kralj šećera * Jedan od najjačih hercegovačkih preduzetnika * U Trebinju je "krunisan" za kneza Ovaj kralj šećera kako ga mnogi nazivaju, vlasnik je najluksuznijih zdanja i gotovo najveći hercegovački preduzetnik životopisne karijere koji je Hercegovcima obećao čak i Formulu 1.

Posle prijave, devojčice su podvrgnute detaljnom medicinskom pregledu, na kojem je, navodno, konstatovano da nemaju povrede niti bilo kakve tragove nasilja po telu. Komšije ove porodice tvrde da Ž. Ć. nikada ne bi učinio nešto tako gnusno, uz napomenu da je i svoju pastorku voleo kao rođenu ćerku.

NEVREME STIŽE BRŽE NEGO ŠTO MISLIMO I GORE! Grad potukao Banjaluku, kiša nastavila! Letovi iz BiH pomereni, grom napravio totalni haos

Živeli ranije u Beogradu

A. S. i Ž. Ć. živeli su jedno vreme u Beogradu, pa su, kako pričaju njihovi poznanici, prodali stan, potrošili novac i vratili se u selo, u kuću njegove majke, koja je živela sa njima. Ž. Ć. je kao sezonski radnik radio u prestonici i samo vikendom dolazio u Melence da bi nevenčanoj supruzi doneo novac, jer ona nije zaposlena.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi