PREOKRET U SLUČAJU KIDNAPOVANOG BEOGRAĐANINA Možda je prevario i vas! Prijavio je otmicu posle dva meseca, a onda je otkrivena šokantna istina i njegovo pravo lice!

Igor Mladenovski, koji je prijavio policiji da su ga dva muškarca prošle godine otela i držala zatočenog čak 21 dan u stanu u Leštanima kako bi ga naterali da im prepiše stan, na saslušanju je priznao da je otmicu prijavio tek posle dva meseca!

Sremčica, manijak, hronika, policija
Foto: Shutterstock/privatna arhiva

Mladenovski je saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu i tada je potvrdio svoju priču od prošle godine da su ga Ranko Stojanović i Nikola Jovanović prošle godine oteli i držali zatočenog u stanu.

Međutim, nakon niza nelogičnosti u vezi sa ovim slučajem utvrđeno je da se Mladenovski lažno predstavljao kao radnik Elektrodistribucije i čovek "sa vezama", uspeo je da prevari više građana obećavajući da će im za novac obezbediti priključak na električnu mrežu.

 

Na ovaj način ostvarivao je finansijsku korist, a i nanosio veliku štetu disktribuciji i građanima koji su upadali u krivični prekršaj. Onog momenta kada su počele da pljšte krivične prijave za prevare, osetio je da će biti prokužen pa je odlučio da prijavi sopstvenu otmicu.

Navnodu otmicu je prijavio policiji kada je prošlo vise od dva meseca od događaja! Policija je nakon prijave da je Igor Mladenovski proveo 21 dan zatočen u stanu u Leštanima, uhapsila Ranka Stojanovića i Nikolu Jovanovića kojima je nakon toga određen višemesečni pritvor. Ipak, posle saslušanja svedoka koji su demantovali navode o otmici, Mladenovski je pred sudom promenio priču. Priznao je da se u periodu "zatočeništva" kretao. Odlazio je u policijsku stanicu da se prijavi, jer ima meru obaveznog javljanja zbog međunarodne poternice koja je raspisana za njim.

Mladenovski je na saslušanju rekao da je za vreme otmice, iako su mu Stojanović i Jovanović navodno pretili, živeo najnormalnije u stanu - kupao se, spavao, jeo, ali da se posle 21 dana "torture", odlučio na beg, a navnodu otmicu je, međutim, prijavio tek posle više od dva meseca!

 

Stojanović i Jovanović, koji se terete da su oteli i mučili Mladenovskog, negirali su delo koje im se stavlja na teret, tvrdeći da je Mladenovski "opštepoznat" po svojim prevarama i dugovima mnogim građanima.

Mladenovski je u martu ove godine prvostepenom presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu osuđen na uslovnu kaznu zatvora od tri godine i novčanu kaznu od 10.000 dinara zbog prevare.

Zbog prevare protiv njega, takođe u postupku pred Prvim osnovnim tužilaštvom, pokrenuta je još jedna krivična prijava, kao i prijava zbog neprijavljenog električnog brojila.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi