Morava, južna morava, poplave, poplava, bujica
Alo!/T. Gočmanac
Morava, južna morava, poplave, poplava, bujica

Alo!/T. Gočmanac

Morava, ilustracija, Foto: Alo!/T. Gočmanac

Kako je ispričao jedan od očevidaca, u petak uveče oko 22 sata primetio je kako se na mostu zaustavio automobil sa uključenim migavcima. Nakon kratkog zaustavljanja, seo je u auto i odjurio ka drugoj strani Morave.

 

- Bio sam na sportskim terenima, gde inače i radim, koji su ispod ovog mosta. Video sam kako staje automobil. Ali dok sam ja krenuo da se približim kako bih video zašto je stao, vozač je već seo i odjurio ka Bogdanju, selu na drugoj obali Morave - kaže za Blic Dragan Mitrović iz Trstenika.

MUZIČAR SEDAM PUTA IZBODEN NOŽEM Slobodan Betulić Betula je ova velika imena srpske estrade vinuo u zvezde, a sada su mu poslali dirljivu poruku!

Mitrović kaže da u prvi mah nije pridavao veliki značaj tome, sve dok posle sat i po vremena nije na istom mestu video policiju sa uključenom rotacijom. Kada im se približio, stigli su i vatrogasci. I kako ovaj Trsteničanin objašnjava, imao je šta i da vidi. U toku je bila akcija spasavanja psa koji je bačen s mosta u vezanom džaku.

"ČUVAJTE SE ZORANA MARJANOVIĆA" Dobila je jezive poruke iz Amerike: "Dužnost mi je da Vam kažem, postoje stvari koje treba da znate! Skratiću u dve reči: Obratite pažnju!"

- Dva infarkta sam već preživeo. I kada sam čuo šta je taj monstrum uradio, a pri tom sam video kako staje autom na mostu, nije mi bilo dobro. Da sam zapamtio tablice, otišao bih odmah kod njega kući. Pretrnuo sam. Pogledao sam ispod mosta, i video crnu ženku kako se bori za život. U tom trenutku naišao je čamac sa spasiocima, i prebacili su psa kod njih u čamac. Kada su je izvukli, saznao sam i da je skotna. Hvala i Moravi što je ostavila ovo biće u životu – ispričao je Mitrović.

AUTOMOBIL ODLETEO 180 METARA DALJE Ko je Srbin koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Nemačkoj?

Pas je bio vezan u džaku sa sve lancem i okovratnikom. Zatim je bačen s mosta u reku. Neverovatnom srećom, kuja je uspela da se izvuče iz tog džaka i zakači za granu koju je reka nanela.