Boban I.
Facebook
Boban I.

Facebook

Boban I., Foto: Facebook

 

Vozač "forda" je siline udarca preminuo na licu mesta, dok je njegov saputnik zbog zadobijenih povreda hospitalizovan. U bolnici je završio i saputnik Bobana I.

 

Inače, nemački mediji su preneli da je Boban I. u trenutku nesreće u krvi imao 0,3 promila alkohola, te je odmah uhapšen. Pored toga, protiv Bobana je pokrenuta istraga zbog učestvovanja u uličnim trkama.

IMA MRTVIH! Vozač iz Srbije u BMW se pri punoj brzini zakucao u ford! Bacio ga 180 metara dalje!

Ovakav nepromišljeni i krajnje bahati postupak Srbina možda i ne čudi ako se pogledaju njegove objave na društvenim mrežama. Naime, njegov profil obiluje fotografijama skupih i brzih kola, a paralelno s njima su fotografije alkohola kog uvek ima u izobilju.

Međutim, u trenutnim okolnostima posebno šokira jedan u moru sličnih video-snimaka koji je Boban opisao rečima: "Ovako se vozi od dosade BMW 520", gde se snima dok vozi brzinom od 200 kilometara na sat.

ZBOG NJEGA SE NISAM OŽENIO! Sinovac KLAO strica Milorada, krv šikljala dok je starac krkljao - Miodrag obrisao nož o travu, pa se mirno obratio OVIM REČIMA

Da snimanje tokom vožnje Bobanu nije strano može se videti i po njegovim drugim objavama, gde čak i kada na zadnjem sedištu vozi decu, luduje za volanom. Na nekima se može primetiti kako on i saputnici tokom vožnje konzumiraju alkohol.

Ako je verovati informacijama koje je podelio na Fejsbuku, Boban je rodom iz Negotina i otac je maloletne dece. Živi u Hamburgu u Nemačkoj.

Komentari (1)

СЕНОВИЋ

03.05.2019 16:47

Ако је он Србин ја сам Мадагаскарац.