"ČUVAJTE SE ZORANA MARJANOVIĆA" Dobila je jezive poruke iz Amerike: "Dužnost mi je da Vam kažem, postoje stvari koje treba da znate! Skratiću u dve reči: Obratite pažnju!"

Poruke je predala policiji

Zoran i Jelena Marjanović
Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Teodora Krsmanović (20), sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, dobila je 1. maja uznemirujuće poruke koje joj je iz Floride poslao parapsiholog Robert Kajsler!

On joj je, navodno, "dobronamerno savetovao" da povede računa o ličnoj bezbednosti i da se pripazi Zorana Marjanovića.

Teodora je policiji predala poruke.

- Ima više stvari gde Vam kreiraju zavere, ozbiljne. Hteo sam i ranije da Vam javim, ali nije bilo alarmantno… Skratiću u dve reči: Obratite pažnju! Strogi oprez, jer već dugo pokušavaju, ali ništa konkretno. Samo zbog jedne stvari Vas ne napadaju. Ako budu ugroženi na tom području, krenuće na Vas. Oglasio se Zoran Marjanović posle treće optužnice: Evo šta je rekao o Jeleninom ubistvu!

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Na Teodorino pitanje: "A, koji su to oni?", parapsiholog odgovara:

- Marjanovići, Zoran najviše! Kao što sam Vam rekao, dužnost mi je da Vam kažem kad nešto konkretno znam. Ima tu više stvari koje bi trebalo da znate. Zato Vam kažem da bih voleo da Vam sve objasnim kad budete imali pet minuta... - rekao je parapsiholog. Povrede na telu pevačice Jelene Marjanović otkrile nešto strašno o ubici, detaljnije pogledajte ovde.

Teodora je rekla Kajsleru da u poslednje vreme, zbog privatnih obaveza, nije obaveštena o toku istrage Jeleninog ubistva i da ne zna šta se dešava u tom slučaju.

Poručila je parapsihologu i da, ako ima potrebu, kontaktira njenog punomoćnika, advokata Predraga Savića i forenzičara Nenada Šipku. Kako je napadnut advokat porodice Marjanović, možete pogledati ovde.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi