Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

M.M. iz Svrljiga preminuo je na stepenicama niškog Kliničkog centra, nakon što je popio otrov. Pre tog tragičnog događaja on je nasrnuo na suprugu V.M., istukao je i popio otrov kada je pomislio da je mrtva.

M.M. star oko 65 godina premio je u niškom Kliničkom centru od posedica trovanja preparatom za prskanje bilja.

Na fatalni korak M.M. se odlučio posle kraće svađe sa suprugom. Naime, posle verbalnog duela M.M. je potegao vilu i njom nekoliko puta udario suprugu po telu dok nije pala na zemlju.

Da je ne bi više tukao žena se pritajila, a muž je pomislio da je ubio pa je ušao u kuću i popio otrov.

Kako Alo! saznaje, supruga je potom alarmirala komšije, pa je Hitna pomoć oboje prevezla u niški Klinički centar. 

Lekari su konstantovali da je ona zadobila samo lakše telesne povrede. Nažalost svi napori lekara da spasu M.M. bili su bezuspešni jer je popio veliku količinu otrova koji mu je zapušio disajne puteve i čitavu utrobu.

Polcija je potvrdila da je prijavljeno porodično nasilje, a u selu supružnike svi znaju kao dobre domaćine i imućnu porodicu i gotovo ne veruju da se tragedija desila.

- Imamo prijavljen slučaj da je nakon nasilja u porodici, muškarac popio otrov i da je dan kasnije izdahnuo na stepenicama bolnice. Žena je tom prilikom zadobila lake telesne povrede, rečeno nam je u policiji.

Pročitajte još:

Kako Alo! saznaje, M.M. je vilom za seno napao svoju suprugu, a kada je ona pala i izgubila svest, on je mislio da je ubio, a zbog čega je popio neku vrstu otrova.

 

Komentari (3)

XXL

22.11.2018 19:30

Napao ženu vilama da je ubije, a oni to karakterišu kao - lake telesne povrede. Bože ima li te da svratiš malo do Srbije?

Nn

22.11.2018 21:39

@XXL - Pametna zena, da nije tako postupila on bi je sigurno ubio.

ja

22.11.2018 23:22

sta je ovom narodu pa se samo ubijaju strasno