Slobodan Cvetković
Alo!/Dejan Briza
Slobodan Cvetković

Alo!/Dejan Briza

Slobodan Cvetković, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Mirjanu je otac navodno tukao

* Otac bebe se radovao detetu

* On će i tražiti starateljstvo nad dečakom 

Dete je, srećom, spaseno, a majka pronađena i uhapšena. Ona se tereti za teško ubistvo u pokušaju. Ipak, oni koji je poznaju kažu da ne mogu da veruju da je Mirjana ovako nešto uradila, jer je ona "dobra žena".

Tačnije, kum oca deteta koje je Mirjana ostavila u kontejneru, koji tvrdi da je poznaje već devet godina i da su ona i otac bebe dugo bili zajedno.

Živi sa ocem i još jednim sinom, radi u ribarnici! Izjave komšija bacile još bizarniji veo na ceo slučaj! (FOTO)

AUTOR: M.Č./Alo.rs/Blic.rs DATUM I VREME: 27.08.2019. 13:54 - 27.08.2019. 14:05 Majka Mirjana G. (33), koja je ostavila bebu u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo, živi u zgradi ispred koje se taj kontejner i nalazi, kao i komšija penzioner koji je novorođenče pronašao i spasio sigurne smrti.

- Dugo se nismo videli, ali smo se čuli telefonom. Znao sam da je trudna. Ne mogu da verujem da je ovo uradila, a ne može ni moj kum. Ona je dobar čovek i dobar drug - kaže bliski prijatelj osumnjičene, koji je, kako tvrdi, ceo dan proveo u policijskoj stanici sa svojim prijateljem, ocem bebe.

Mirjana bacila bebu

facebook.com

Mirjana bacila bebu, Foto: facebook.com

 

Kako kaže, ona je dugo razmišljala da li da rodi ili ne.

- Plašila se da se uda za njega, jer su često raskidali i mirili se. Razmišljala je šta da radi, jer ako se razvedu, neće imati gde da se vrati, otac neće hteti da je primi u kuću. Koliko znam, tokom trudnoće oni nisu često bili u kontaktu. On se radovao, želeo je bebu - kaže on.

Dodaje da je sama Mirjana, po njegovim rečima, navodno imala brojne probleme sa svojim ocem.

PROČITAJTE JOŠ:

- Pričala mi je da ju je otac tukao. Pokazivala mi je modrice i podlive. Plašila ga se. Sumnjamo da joj je on pomogao da se porodi u stanu, inače ne znam kako bi mogla sve to sama da uradi - kazao je on.

Njegov drug, otac bebe, trenutno je šoku, tvrdi.

- Ne može da veruje šta se desilo. Sve je saznao od jedne komšinice. Još uvek ne može da se dozove, ali zna da će tražiti starateljstvo nad svojim detetom - kaže sagovornik.

Inače, Mirjana je bebu ostavila u kontejeneru pored svog stana u ulici Prote Milorada Pavlovića u Žarkovu. Ona već ima jednog sina koji bi trebalo da ovog septembra krene u školu.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!