Miloš Mileusnić
Facebook printescreen
Miloš Mileusnić

Facebook printescreen

Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

U telefonskom razgovoru je rekao da je na groblju sat vremena sa desetak Miloševh drugara. Oni su se na ovom mestu okupili povodom Miloševog rođendana.

"Na groblju sam, sa Miloševim drugarima. Gleda nas nasmejan sa nadgrobnog spomenika, kao da je na nekom boljem mestu. Popili smo po pivo, sedimo i pričamo. Pričali smo sada kako su prošle godine bili na moru, kako je bilo dobro zezanje", ispričao je Goran Mileusnić.

Ranije danas Goran se oglasio preko Fejsbuka, na kome je objavio dve Miloševe slike jednu pored druge i napisao:

"Još tvoj smeh odzvanja anđele".

Miloš je nastradao u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, ispred zgrade u kojoj je stanovao sa cimerom.

Miloša je nožem izbo Neđeljko Đurović, poznatiji kao "Ubica s Tvitera". Đurović je kobnog jutra izašao iz stana nedaleko od Ulice Dimitrija Tucovića s nožem u ruci i s namerom da nekome oduzme život. Kako je ispričao odmah po hapšenju, a kasnije porekao, Đurović je celu noć proveo budan na društevnim mrežama i da je bio nezadovoljan svojim životom zbog čega je odlučio da nekoga ubije. Tog hladnog zimskog jutra Mileusnić je rano ujutro krenuo kod svoje devojke da je vidi pre nego što krene s porodicom na zimovanje. Ispred zgrade u kojoj je živeo presreo ga je Đurović i izbo ga nožem...