ŠETAO JE OD NOVOG SADA DO PIROTA Menjali stanove da joj zamaže oči, a mučenje bilo sve gore. Kada je probala da pobegne, Mileta joj nabio joj peškir u usta i obmotao gajtan oko vrata...

Muškarac ima 37 godina i problem sa alkhoholizmom

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Nasilje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mileta M. (37) iz Novog Sada osuđen je u julu u Drugom osnovnom sudu na godinu i po dana robije jer je svoju devojku J. V. davio novogodišnjim ukrasnom sijalicama, gasio po njoj cigarete, tukao, pretio smrću... Osim zatvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska nesrećnoj devojci, kao i obavezno lečenje od alkohola.

Mileta je u martu 2018. godine u Novom Sadu upoznao J. V, kojoj je ponudio da počne da radi za njega u jednom butiku. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su počeli da žive zajedno i tada za J. V. počinje pakao.

- Samo nakon nekoliko dana zajedničkog života u Novom Sadu, Mileta se pijan vratio kući iz kafane i počeo sa maltretiranjem nesrećne devojke. On joj nije dao da spava, pljuvao ju je i polivao pivom, govorio joj je da je kurva, ološ... Pretio je da će joj j***ti majku ako proba da ga ostavi - navode u Drugom osnovnom sudu i dodaju:

FILMSKA PLJAČKA U NOVOM PAZARU! Ovo je za ŠLOG! Ovako nešto se dugo nije dogodilo! Razbojnik OPELJEŠIO kladionicu! Pogledajte koliko je odneo!

- Uprkos svim pretnjama, J. V. je skupila hrabrost i pobegla, ali ju je Mileta ubrzo našao i nagovorio da mu se vrati, pod izgovorom da je bio pijan i da se više nikad neće tako ponašati.

Ipak, Miletino kajanje nije dugo potrajalo, pa je nakon njihovog preseljenja u Kovilj ponovo počeo da muči nesrećnu devojku.

HOROR NA PUTU U CRNOJ GORI! Motociklista iz Srbije POGINUO pod nerazjašnjenim okolnostima, zna se samo JEDNO! Krhotine razbacane po drumu! Prolaznici zatekli JEZIV PRIZOR!

- Nasilnik je kući ponovo došao pijan i odmah je pretukao, a kako bi sprečio da ona viče i doziva u pomoć, Mileta joj je nabio peškir u usta. Zatim je uzeo novogodišnje ukrasne sijalice za jelku, obmotao joj gajtan oko vrata i počeo da davi J. V. Zatim je devojci pocepao svu odeću, zaključao stan i legao da spava. Kada je J. V. sutradan pokušala da pobegne , Mileta ju je uhvatio i rekao da će je ubiti, a potom i da će sebi presuditi kaže izvor iz suda.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MONSTRUOZNO UBISTVO PSA! Jadnu životinju obesio o PRIKOLICU i vozio po selu, pa se HVALIO svima svojim svirepim ZLOČINOM!

Njih dvoje su se iz Kovilja početkom 2019. preselili u Pirot, ali Mileta ni tu nije prestajao zverski da muči jadnu devojku. Srećom, devojka je početkom marta ove godine konačno uspela da pobegne i utočište pronađe kod svoje porodice u beogradskom naselju Kaluđerica. Mileta je ponovo počeo da traga za J. V, a kada ju je našao, odmah joj je poslao nekoliko SMS poruka u kojima je naveo da je bolje da se vide inače će zapaliti i nju i njenu porodicu.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Nasilje, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Pošto J. V. nijen odgovarala na poruke, Mileta joj je zvonio na interfon. Preplašena devojka je izašla iz zgrade i donela mu sendviče. Mileta joj je rekao da ide po stvari i da se spremi jer ide sa njim za Novi Sad. Ona je pristala tek kad joj je Mileta zapretio smrću. Onda je otišlča po stvari, ali čim je ušla u stan odmah je pozvala policiju, koja je uhapsila nasilnika, koji je sada i osuđen.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi