podvođenje, hapšenje, Veliko Gradište
Alo Nenad Vujanović
podvođenje, hapšenje, Veliko Gradište

Alo Nenad Vujanović

podvođenje, hapšenje, Veliko Gradište, Foto: Alo Nenad Vujanović

 

Vesna M. (43), majka monstrum, iz Velikog Gradišta, podvodila je svoju ćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara! Njoj je pomogao bivši dečko Saša M., koji se sumnjiči da je ima seksualne odnose s devojčicom. Požarevačka policija je u ponedeljak uhapsila majku zbog sumnje da je podvodila dete, a istraga je otkrila da joj je bivši ljubavnik bio saučesnik, pa je i on uhapšen.

Kako saznajemo, majka je devojčicu duže vreme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor „da to svi rade“. Objašnjavala joj je da nema ničeg lošeg u tome i da može dosta da zaradi, pa će tako pomoći sebi i svojoj porodici. Posle hapšenja majke, brigu o detetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

Eleonora R.

Facebook

 

 

- Vesna je pronalazila mušterije i uzimala novac. Cena je bila od 500 do 600 dinara! Vesna je brinula o smeštaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dete je uglavnom podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Policija, po nalogu tužilaštva, istražuje ko je sve bio s devojčicom.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

 

- Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila se da je morala da podvodi ćerku, pošto bi u protivnom umrle od gladi. Ona je ćerku psihički spremala za taj posao i objasnila joj je sve tajne zanata! Interesantno je da je uvek insistirala da mušterije koriste prezervativ - rekao je naš sagovornik.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor do 30 dana.

Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

 

 

Pre samo dva meseca, u Subotici je uhapšena Eleonora R. (42) jer je podvodila ćerku (14). Ona je na saslušanju priznala da se i sama bavila najstarijim zanatom, a da je za ćerku birala „najbolje mušterije“, kojima je za usluge naplaćivala po 50 evra. Slučaj je otkriven kada je otac devojčice primetio da se ona čudno ponaša. 

Sinove i ometenu ćerku nudili prijateljima

- 10. mart 2014 - Novosadska policija uhapsila je razvedenog muškarca, koji je pijanim prijateljima podvodio za novac svoja dva dečaka, kada ih je vikendom dobijao na viđanje.

- 6. oktobar 2018 - Imer L. (64) iz Vrdnika uhapšen je zbog sumnje da je prijateljima podvodio ćerku Mirjanu (26), koja je ometena u razvoju. Policija u Sremskoj Mitrovici je, pored oca, privela četvoricu njegovih prijatelja iz Vrdnika, starosti od 66 do 78 godina, koji se terete da su seksualno iskorišćavali devojku u podrumu zgrade u kojoj je Imre živi. 18. oktobar 2018.

- Niška policija je uhapsila K. M. (33) iz Prokuplja jer je podvodila ćerku (14). Dete je odvela do mesta u blizini Ražnja, gde su je muškarci seksualno iskoristili.