Kristijan Golubović
Alo!/ Rajko Ristić
Kristijan Golubović

Alo!/ Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Zbog odluke zatvorske uprave, odložena je i sahrana Kristijanove majke, koja je bila zakazana za danas na beogradskom groblju Lešće.

- Sahrana je bila zakazana, ali je juče otkazana, ne znamo zašto - rekao je izvor „Alo!“.

Milanka Golubović

Alo!/Rajko Ristić

Milanka Golubović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kristijana je tužna vest zatekla u požarevačkom zatvoru „Zabela“, u sedmom paviljonu, gde kaznu izdržavaju najrizičniji zatvorenici.

- Milanka je dugo bolovala od kardiovaskularnih problema i mnogo se sekirala zbog Kristijana. Često je išla da radi u Nemačku, a imala je život pun stresa. Dobro je da je i ovoliko dogurala. Verujem da je Kristijanu mnogo teško jer je ona uvek bila uz njega. Uvek se brinula da ima pakete i sređenu garderobu pošto je on perfekcionista - rekao je za „Alo!“ izvor blizak porodici.

Pročitajte još:

 

Milanka je nedavno doputovala iz Nemačke, a preminula prekjuče u snu kod ćerke Kristine u njenom stanu u Beogradu.

- Sigurno je da će biti sahranjena pored supruga, koji je nastradao dok je Kristijan bio tinejdžer ili čak mlađi. Nadamo se da će ga pustiti na uslovni otpust, koji toliko dugo traži - kaže prijatelj žestokog momka.

Advokat Borivoje Borović izjavio je juče za „Alo!“ da bi zatvorska uprava trebalo da pusti Golubovića na sahranu majci, ali i na uslovnu slobodu.

Borivoje Borović advokat

ALO/Dejan Briza

Borivoje Borović advokat, Foto: ALO/Dejan Briza

- Nadamo se da će nadležni uslišiti njegovu molbu. Takođe, nadamo se da će Kristijan u februaru biti pušten na uslovnu slobodu jer više nema osnova da tamo boravi. Puštaju na uslovnu i mnogo teže zatvorenike od njega - istakao je advokat Borović.

Golubović se nalazi na izdržavanju osmogodišnje kazne zbog šverca 125 grama heroina i nedozvoljenog držanja pištolja. On je u „Zabeli“, gde bi trebalo da bude do 2020. godine. Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014, još godinu i po dana uspevao je da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora s rijaliti programima. Peta molba za odlaganje izvršenja kazne je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016.