TRAGEDIJA U NIŠU UPRAVO POSTALA VEĆA Iva (19) je noćas poginula sa krova zgrade, a pre sedam dana objavila je OVU fotografiju! Da li je znala?! (FOTO)

Detalji pogibije koja je uznemirila Srbiju

Iva M.
Iva M., Foto: Facebook

Devetnaestogodišnja Nišlijka Iva M. (19) tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj višespratnici, pala sa zgrade u noći između subote i nedelje.

Ispostavilo se da ovo nije prvi put da se tinejdžerka fotografisala na opasnim mestima o čemu svedoče njene fotografije sa društvenih mreža.

Tinejdžerka je u noći između subote i nedelje, neposredno pre tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

 

Iva M.
Iva M., Foto: Facebook

Druženje se pretvorilo u tragediju kada je Iva počela da snima koračajući ivicom krova, a trenutak kasnije njeno telo se našlo na pločniku u lokvi krvi.

Inače, fotografija sa profila na Fejsbuku, a koju je tragično nastradale devojka objavila samo nedelju dana pre tragedije takođe je snimljena na jednom od niških krovova, ali sada nije poznato da li je reč o mestu sa kog je pala.

Još jedna forografija nesrećne Ive, koja se može videti na njenim društvenim mrežama, prikazuje nju kako crnoj odeći sedi ispod velikog krsta.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi