Hitna pomoć
Tanjug/Tanja Valič

 

Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Policija u Petrovcu na Mlavi je uhapsila Željka N. (38) iz sela Zabrđe u ovoj opštini, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.   

Pronađen nasred Karađorđeve sa krvavim podlivima!

AUTOR: Alo.rs./M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:43 - 17.11.2019. 09:14 Užas! Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Muškarac star između 30 i 35 godina ubijen je noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, prenosi Prva televizija. LEGIJA NUDIO POLA MILIONA EVRA ZA NJEGOVU GLAVU!

Kako se sumnja, krvavi napad odigrao se u četvrtak, 14. novembra ove godine u porodičnoj kući u selu Zabrđe. Motiv napada je višemesečni sukob među supružnicima, koji je u četvrtak kulminirao nakon svađe.

Kako saznaju loklani mediji, žena je duže vreme bila izložena nasilju supruga koji ju je tukao, ali to nije prijavljivala policiji. Željko N. navodno je bio nasilan svaki put kada popije. U vreme kada se ovaj krvavi napad odigrao Aleksandra N. bila je sama u kući. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Željko potegao nož i osam puta izbo nožem svoju suprugu po telu.

Napad su videle komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi, a celi slučaj je prijavljen policiji. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Petrovac na Mlavi. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadržana u bolnici

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja ranjena Aleksandra N. je prebačena u Opštu bolnicu u Petrovcu na Mlavi, gde je zadržana na daljem lečenju. Zasad nema podataka o težini njenih povreda.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

 

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare