Policija
Alo/ Masanori Jošida
Policija

Alo/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Nebojša M. (24) iz Gornje Bukovice uhapšen je zbog sumnje da je prošle sedmice u gluvo doba noći pregazio taksistu iz Valjeva, a potom pobegao sa mesta nesreće i ofarbao automobil da bi prikrio tragove ubistva.

Zoran Nenadović (43) iz Valjeva, vozač valjevskog „Gradskog taksija“, stradao je 7. aprila oko 3 ujutru, kada je na njega dok je izlazio iz vozila na lokalnom putu naleteo automobil „golf 2“. Nenadović se kobne noći vraćao sa vožnje iz mesta Carić, kada je, kako se sumnja, zastao kod „suve česme“ da bi kraj puta obavio fiziološke potrebe.

Pročitajte još:

Kada je otvorio vrata i zakoračio da izađe iz automobila, na njegov „fijat“ naleteo je „golf“ kojim je upravljao Nebojša M (24). Od siline udarca, Nenadović je odleteo nekoliko metara i pao u kanal kraj puta, u kojem je i izdahnuo. Nebojša M., umesto da mu pruži pomoć i pozove lekare, dao je gas i pobegao sa mesta nesreće, ali je morao da se vrati.

- Od siline udarca, sa „golfa“ su otpali branik i tablice. Kada je Nebojša M. to shvatio, brže-bolje se vratio na mesto nesreće kako bi pokupio delove, a potom je opet pobegao ostavljajući Nenadovića, koji je još bio živ - ističe izvor.

Preporučujemo još:

Telo nesrećnog taksiste pronašli su meštani narednog jutra, ali niko nije video kako je Nenadović stradao.

- Njegov automobil stajao je parkiran kraj puta, a na vozačevim vratima bila su vidljiva oštećenja. Telo je poslato na obdukciju, a povrede koje je zadobio upućivale su na to da ga je neko „pokupio“ čim je izašao iz vozila. Sumnja se da je Nenadović bio živ nakon što je pao u kanal - kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Dok su porodica i prijatelji oplakivali nesrećno stradalog čoveka, policija i Nenadovićeve kolege su aktivno tragali za nesavesnim vozačem.

- Zoranovo telo našli su skoro 20 metara od vozila. Sumnja se da je bio živ bar još neko vreme nakon što ga je „golf“ udario. Umesto da stane da mu pomogne, vozač je pobegao i ostavio ga da umre. Umesto da ga spase, on je smišljao kako da popravi automobil da bi prikrio tragove nesreće i smanji mogućnost da policija dođe do njega - kaže nam potreseni Zoranov kolega koji je želeo da ostane anoniman.
Kako saznajemo, osumnjičeni Nebojša M. je kupio farbu za automobil i „ispeglao“ ulubljene delove „golfa“ kako se ne bi primetilo je nekog udario. Međutim, tragovi koji su ostali na „fijatu“ su doveli policiju pravo na njegova vrata.

- Na Nenadovićevim vratima pronađeni su tragovi farbe sa „golfa“ i još neki dokazi koji su upućivali na to da je vozilom upravljao Nebojša M. On ne samo da je ofarbao i limarski sredio automobil već je zamenio i neke delove kako bi prikrio tragove ubistva - kaže izvor.
Policija je počela da sklapa kockice i ubrzo je pronašla osumnjičenog.

- Policajci su pratili tragove i ubrzo otkrili gde su kupljeni delovi, kao i ko ih je kupio. Čim se sve poklopilo, zakucali su na Nebojšina vrata - dodaje izvor.

Policija, udes

Alo!/Marko Metlaš

Policija, udes, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je tvrdio da nije kriv i da nikoga nije ubio.

- Nebojša je priznao da je kobne noći bio kod devojke u mestu Carić. Rekao je da je pri povratku na putu neko iznenada na parkiranom automobilu otvorio vrata. Branio se govoreći da je mislio da je samo zakačio vrata - kaže izvor „Alo!“.
Osumnjičenom Nebojši M. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Tragično stradali Zoran Nenadović je za sobom ostavio jedno dete, koje ide u prvi razred osnovne škole.

Vozio bez dozvole

Osumnjičeni Nebojša M. vozio je neregistrovani „golf“ i prema nezvaničnim informacijama nema vozačku dozvolu.

Kolege neutešne

Zoran Nenadović sahranjen je 8. aprila na lokalnom groblju, a njegove kolege su se na sahrani zaklele da će pronaći njegovog ubicu.