Evo kako izgleda Dijana Hrkalović posle saslušanja koje je trajalo više od četiri sata (FOTO)

Dijana Hrkalović napustila je prostorije SBPOK-a posle saslušanja koje je trajalo više od četiri sata.

Dijana Hrkalović nakon saslušanja
Dijana Hrkalović nakon saslušanja , Foto: Alo! Masanori Jošida

Hrkalović je saslušana povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja.

Ona je u SBPOK došla u pratnji dva advokata.

Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BIH, dok je Belivuk 4. ferbruara uhapšen pod sumnjom da je organizator krimialne gruge, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".

Veljko Belivuk je navodno bio blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, koja mu je navodno i pomogla da bude oslobođen zbog učešća u ubistvu Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

Inače, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, na salušanju u UKP ispričao je kako je upoznao Dijanu Hrkalović, tadašnju državnu sekretarku u MUP i načelnicu u UKP, koja mu je navodno pomogla da reši probleme koje je imao sa osuđivanim bosanskim kriminalcem Darkom Elezom, koji se inače dovodi u vezi s Veljom Nevoljom.

Kajmaković je na saslušanju u UKP ispričao i da se sa Dijanom Hrkalović konsultovao i o mogućnosti angažovanja Velje Nevolje i njegove ekipe kada su navijači Rada počeli da prave probleme u njegovim lokalima.

 *

 *

Povezane vesti

 • Korisnik: Rile
  01/03/2021 - 18:40
  Kakva je to sramota da se ova još uvek ne hapsi već se brani sa slobode. Pa znači svaki funkcioner može da radi svakakvu kriminalnu radnju i neće biti uhapšen a zato sitne ribe kao velja Nevolja odmah u zatvor. koje je to licemerstvo i samota za državu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi