Jeziva nesreća
mojkraj.rs
Jeziva nesreća

mojkraj.rs

Jeziva nesreća, Foto: mojkraj.rs

Prema nezvaničnim informacijama u direktnom sudaru dva automobila na putu Vršac - Vatin dve osobe su izgubile život, a četiri zadobile povrede. Poginuli su jedan državljanin Srbije i jedan Rumun, javio je RTS pozivajući se na nezvanične izvore.

Do nesreće je došlo u direktnom čeonom sudaru dva automobila vršačkih i rumunskih registarskih oznaka, a više detalja biće poznato tek pošto se završi uviđaj i istraga.

U toku je uviđaj, a put je zatvoren za saobraćaj. Na mestu nesreće moglo se videti četvoro kola hitne pomoći, ali i vatrogasne jednice uz brojne pripadnike saobraćajne policije.

Komentari (2)

realno rasuđivanje

23.04.2017 14:07

Ovako izgleda magistralni put!? Sačuvaj Bože i sakloni. Pogledajte vatrogasna kola na traci, njihovi retrovizori malte ne prelaze u drugu traku. Vrlo važna deonoca. Pravnica po struci a nabeđena monistarka građ. koja uzgred nema pojma šta je građevina, treba da preduzme mere da se ovo ruglo od puta dovede u normalno stanje. Saučešće porodicama.

SANJA_BGD

23.04.2017 16:07

@realno rasuđivanje - A ko i sta da preduzme,da se vozaci dozovu pameti i ne preticu na punoj liniji i gde je nebezbedno??? Nekim vozacima ni auto put ne pomaze,koliko su bahati,pa opet izazivaju udese!!! Slazem se da su uopste u Srbiji mahom losi putevi,bas zbog toga treba i dodatni oprez,a nasi vozaci ne postuju ni osnovna pravila saobracaja(na zalost)!!!