UŽAS U OKOLINI SURDULICE Deda brao maline, a onda odveo devojčicu u šumu da je pipa i ljubi, A SADA BLUDNIK MOLI ZA MILOST!

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podnelo je surduličkom sudu optužni akt protiv starca okrivljenog za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice.

Silovanje, napad
Silovanje, napad, Foto: Shutterstock

Ni posle 15 meseci Dragiša Milutinović(64)iz Alakinca kod Surdulice još nije osudjen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom.

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podnelo je surduličkom sudu optužni akt protiv starca okrivljenog za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice.

Maratonski krivični postupak za pedofiliju još nije okončan. Naredno ročište zakazano je za 12. decembar. Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu Ivan Mladenović izjavio je za “Alo” da su optuženi i njegov branilac podneli predlog za zaključenje sporazuma o priznanju krivičnog dela.

Do kraja novembra znaće se da li će okrivljeni biti blaže kažnjen.

Penzioneru se stavlja na teret da je preduzeo određene polne radnje nad devojčicom (7) iz sela Ćurkovica kod Surdulice. Hansko tužilaštvo je predložilo da se bludni penzioner proglasi krivim i da mu se izrekne kazna zatvora od 12 meseci.

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnje dete, Dragiša Milutinović uhapšen je i pritvoren u julu prošle godine. Starac je nekoliko dana brao maline u voćnjaku oca maloletnice. Devojčicu i njenog rođenog brata optuženi je poveo u šetnju iz Ćurkovice prema Surdulici.

Navodno je penzioner u obližnjoj šumi stavio na krilo devojčicu, pipao je po telu i ljubio joj grudi. U tužilaštvu ističu da pedofil srećom nije obljubio maloletnicu. Sve se to događalo dok su roditelji maloletne dece bili zauzeti branjem malina u svom malinjaku. Po povratku iz neprijatne šetnje deca su majci i ocu ispričala šta se dogodilo u šumi. Kada se vratio iz malinjaka i čuo jezivu priču svoje dece, otac je slučaj prijavio surduličkoj policiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi