Misterija smrti Vanjela Kneževića, skončao na dnu bunara, kruže razne priče

On dodaje da je ubeđen da Lavi nije sam upao u bunar, kroz otvor, koji nije ni pola metra.

Bunar
Bunar, Foto: Alo Masanori josida

Beživotno telo Vanjela Kneževića (39), poznatog po nadimku Lavi, u bunaru na salašu u Torku, pronađeno je u sredu 21.oktobra u jutarnjim časovima.

Osim zvanične potvrde policije, da je telo pronađeno i nakon što je izvučeno iz bunara, poslato na obdukciju, za sada nije poznat ni jedan detalj, koji bi eventualno ukazao na uzrok misteriozne smrti, vrednog čobanina.

Lavi je radio sve paorske poslove na salašima uz Begej. Kolaju po Torku razne priče i verzije misteriozne Lavijeve smrti, postoji čak i verzija po kojoj su četvorica migranata, na valovu, pored bunara, viđeni u ranim jutarnjim časovima, kako sede, a kada su im se meštani Torka približili, pobegli su u pravcu Novog Itebeja - priča mlađi žitelj sela Torak.

On dodaje da je ubeđen da Lavi nije sam upao u bunar, kroz otvor, koji nije ni pola metra.

- Gazda salaša, bio je u Zrenjaninu, u bolnici na pregledu, čuo se sa Lavijem oko pola osam, pre toga ga je prodavačica u lokanom marketu videla na biciklu - kaže Lavijev rođak, uz napomenu da je svog rođenog brata Kristijana, Lavi zvao oko pola devet i tražio da mu kupi i donese cigarete na salaš.

Pored otvora kroz koji je upao u bunar, vlasnik salaša je pronašao Lavijevu jaknu i kapu, a osim potisne pumpe za vodu, koju je po svemu sudeći Lavi želeo da aktivira, nije bilo nikakvih tragova eventualnog nasilja i borbe za život, pa se pretpostavlja da je reč o nesrećnom slučaju i da je Vanjel Knežević, pokušavajući da aktivira pumpu za vodu, sam upao kroz betonski otvor u bunar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi