Aleksandar Čabarkapa
Alo!/ Vladimir Marković

 

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Beogradska policija uhapsila je Aleksandra Čabarkapu (39) nakon što je, kako se sumnja, pretukao i opljačkao S. B. (54), državljanina Islanda.

Pročitajte još:

S. B. je nakon incidenta prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, dok je Čabarkapi određeno zadržavanje u policijskoj stanici u Grockoj.

Miloša (31) samlela drobilica za kamen kod Negotina! Kolege pošle da ga traže, pa naišli na stravičan prizor! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ D.I./ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 17:46 Tragedija! Miloš Đ. (31) iz Ljiga nastardao je nesrećnim slučajem na radnom mestu u kamenolomu Stubik kod istoimenog sela nedaleko od Negotina. Miloš je bio zaposlen u firmi iz Sjenice koja je vršila eksploataciju kamena za račun firme Štrabag.

On je, međutim, ubrzo pušten na slobodu i, kako tvrdi, u pitanju je bila greška, odnosno zamena identiteta osumnjičenog.

Aleksandar Čabarkapa je javnosti poznat kao otac deteta rijaliti učesnice Aleksandre Subotić, zbog koje je i hapšen, jer ju je fizički napao. Naime, Čabarkapa je dobio dete sa Aleksandrom Subotić, koja je u drugom stanju ostala dok je bila maloletna. On je, navodno, u to vreme bio blizak i sa Aleksandrinom majkom Ljubom Pantović.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!