"UBIJ PE*ERA!" Burma ga spasila! Supruga krvnički pretučenog Ilije ispričala sve do detalja!

Samo zato što su mislili da nosi ljubićastu torbicu, Iliju su tukli do krvi, a on je držao transporter za psa.

Marija Opalić-Vučević
Marija Opalić-Vučević, Foto: Printscreen/Facebook

"Ubij pe*era, ubij tog pe*era", "Skontao sam odmah ko si po toj roze torbici koju nosiš", "Došao si po mom kraju da s**eš", neki su od povika koje su nasilnici dovikivali Iliji Vučeviću, pretučenom u noći između petka i subote u picerijiji "Trg", kada su ga pesnicama po glavi tukla dva nasilnika, jer su mislili da je gej, zato što je u ruci nosio ljubičasti transporter za psa.

On je zajedno sa svojom suprugom Marijom Opalić Vučević ispričao detalje incidenta u kojem je dobio strašne povrede: pocepanu arkadu i polomljena dva zuba.

Vučević navodi da mu i sada zbog svega što se dogodilo zuji u ušima i da nije svestan kako je došlo do toga da u sred grada, bez ikakvog povoda, bude predmet najstrašnijeg zločina iz mržnje.

NAJDRAMATIČNIJI SUSRET RUSKIH I AMERIČKIH TRUPA Mitraljezi otkočeni za svaki slučaj! Udaljeni samo par metara jedni od drugih! (FOTO)

- Sve vreme sam pokušavala da doprem do mozgova nasilnika govoreći im da moj muž nije peder, da on to nije, da sam mu ja supruga, ali bukvalno tek kad sam jednom od njih pokazala burmu, on je želeo da me sasluša, nakon čega su odustali, objasnila je Ilijina supruga koja je dodala da prema njihovoj proceni oni nisu bili pijani, već samo zadojeni beskrajnom mržnjom koja im je pomračila svest, iako su su se njih dvojica pravdali na sudu da su tako delovali pod uticajem alkohola.

SUDAR NA AUTOKOMANDI! Automobil izbacio tramvaj iz šina!

Podsećamo da im se obojici na teret kao otežavajuća okolnost stavlja član 54a Krivičnog zakonika koji definiše da je u pitanju zločin iz mržnje, u ovom slučaju prema pripadnicima LGBT populacije.

Na samom suđenju, osuđeni su negirali da su počinili delo iz mržnje, kao i da se kaju za počinjeno delo.

Bonus video - Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi