Senta - Barbara Vitez
Privatna arhiva
Barbara Vitez

Privatna arhiva

Barbara Vitez, Foto: Privatna arhiva

- Sigurna sam da moja ćerka nije u Tisi, kako nam je predočeno 25. novembra prošle godine, kada nam je policija saopštila da je Barbara pala sa mosta. U to me uveravaju i najsvežije vesti ljudi iz Grčke koji tvrde da su je videli tamo - kaže majka nestale devojčice Melinda Vitez.

Barbara Vitez, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole u Senti, nestala je 25. novembra prošle godine, kada je, vrativši se kući iz škole, otišla na proslavu drugaričinog rođendana, odakle se više nije vratila.

Policija je iste večeri obavestila roditelje da je, prema tvrdnjama dva dečaka, koja su bila sa njom u društvu, Barbara okliznula i pala sa mosta preko Tise u hladnu vodu. Potraga za njenim telom, u koju su bili uključeni ronioci žandarmerije, Spasilački tim "Tisa" iz Sente i spasilački timovi iz Mađarske sa obučenim psima-tragačima, nije dala rezultate, što je kod roditelja Barbare još više učvrstilo uverenje da je njihova ćerka oteta i da je žrtva osoba koje se bave trgovinom ljudi.

Komentari (6)

Тртрћко

21.07.2017 11:11

Који су то болесници!Да јаве родитељима ,,како јој је дете виђено ...!А дечаци су испричали како је пала са моста?Незнање истражитеља?

Ma ko zna

21.07.2017 11:37

@Тртрћко - šta je tu i koje avetinje hodaju Srbijom i čime se bave !

rada mrak

22.07.2017 01:45

@Тртрћко - lepi mica peva tj. upravo snima pesmu muza zverski ubijene pevaljke pa mozda i ovu nesrenu devojcu da opeva u reziji ozaloscenog supruga marjanovica.

baradja

21.07.2017 14:33

Žalosno je kako se država i nadležne institucije prosto poigravaju sa ovim nesrećnim ljudima,koji idijoti samo plasiraju ovakve priče,ko je vidio u Grčkoj...Da je dao bog da je to istina,ma mi sve to djeluje debilno...Istinu znaju ti klinci a policija neće da ih pritegne da kažu istinu,ili ih štiti,ko zna čiji su...Bruka od institucija,brukaju državu,a sve nas vređaju svojim ne činjenjem,i plasiranjem raznih laži,pa do zaborava....

Tačno tako

21.07.2017 14:48

@baradja - Dobro rečeno i isinito rečeno.

VUK

21.07.2017 20:37

Definitivno u vrhu vlasti stoi neko i debelo naplacuje sakrivanje ubica kindapera i ostalih kriminalaca. Direktor policije treba da podnese ostavku ako ima ruke vezane.!! To je najmanji greh,al ima dobru platu na tudjim suzamai bolu. A ti Vucko pretio"neko" tvojoj cerki i odma dobio 8 meseci zatvora!!! Pa i Barbara je Vucko necije dete u uzrastu tvoje cerke. Stavi se samo na mesto Porodice Vitez.