"MOŽDA ĆU BITI ANĐEO..." Aleksandra je nađena mrtva u Novom Sadu, a poruke koje je ostavljala na društvenim mrežama će vas naježiti (FOTO)

Potresno!

Aleksandra Božić, Foto: Printskrin

Studentkinja Aleksandra Božić (20) u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu. 

STRAHOTA KOD SOPOTA Tinejdžer skupljao šljive, pa otišao kući da pozove devojku! Roditelji zatekli jeziv prizor kad su se vratili

Aleksandra je stradala pod nerazjašnjenim okolnostima u noći između petka i subote u Novom Sadu, a njen brat kaže da je dan pre tragedije uzela vozačku dozvolu, kao i da ne bi sebi naudila zbog nesrećne ljubavi.

DOGAĐAJ KOJI JE NAJEŽIO BEOGRAD Izašao je u klub, popio nekoliko pića i otišao kući, a ujutru ga je na telefonu sačekala poruka u kojoj je pisalo...

 

Aleksandrine poruke na Tviteru, Foto: Printskrin

Sudeći po njenim društvenim mrežama, Aleksandra je često ostavljala potresne poruke. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala: "Možda ću biti anđeo neki drugi put" - jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog. 

LEPA BARBARA JE BILA ZAŠTITNO LICE BEOGRADA Za ćerkom golmana Partizana ludeli su svi, pojavljivala se u spotovima, a Luka Bojović je samo zbog nje... (FOTO)

Božići su pre desetak godina izbegli iz Prištine u mirnije, severne predele. Skrasili su se u Novom Sadu, uklopili u novu sredinu. Mada im roditelji žive razdvojeno, dobro su se međusobno slagali. Voleli su za sebe da kažu da ih je Bog pogledao, da su u suštini srećni ljudi.

 

 

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Goranin
  07/08/2018 - 23:38
  Moje iskreno saučeše mojim bivšim komšijsma zbog izgubljene kćerke. Mi Prištevci smo se uvek slagali dok nisu došli "Prištini i ostali.
 • Korisnik: milomir.dv
  07/08/2018 - 20:05
  Ako je brat rekao da je sa drugaricom otišla u drugi kafić,gde je njena izjava.Zašto je taksista ostavio na mostu.Opet se nestručno ne vodi istraga,dokle više.
 • Korisnik: Ja
  07/08/2018 - 19:14
  Kakvo lepo stvorenje.....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs