AMERIČKI SPECIJALCI ZATVARAJU CENTAR BEOGRADA Vanredno saopštenje svim građanima: Svako kretanje će biti ZABRANJENO tokom AKCIJE!

Doći će do preusmeravanja saobraćaja i javnog prevoza

Srpska policija, MUP RS, Spot za Dan policije 2019
Foto: Printscreen/Youtube

 

* Građanima izdato saopštenje

* Saobraćaj će biti obustavljen

* Doći će do izmena na linijama gradskog prevoza

 

Tokom snimanja serije "Seal team" (Mornaričke Foke), saobraćaj će biti privremeno zatvoren sutra od 9.30 do 11.30 časova u Ulici Terazije (deo od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate Albanija), kao i deo od Palate Albanija do Ulice kralja Milana od 11 do 13 časova, saopštavaju iz Sekreterijata za javni prevoz.

Na ovoj deonici će vozila javnog prevoza sa linija 29A i 31 tokom snimanja serije vršiti promenu smera kretanja na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa "Trg republike" Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i Trg republike.

Milica se porodila carskim rezom, 5 dana joj nisu dali da vidi BEBU, a onda je saznala nikad JEZIVIJU stvar!

AUTOR: Alo.rs/ Novosti/ M. I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:12 Sve je počelo u februaru kada je Milicin suprug Dragan, koji je od nje stariji 39 godina, anonimno prijavljen za nasilje u porodici.

U nedelju, 11. avgusta, saobraćaj će biti potpuno zatvoren na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj od 7 do 15 časova. Istovremeno će biti sprovedena i povremena obustava saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju Saobraćajne policije u Ulici kralja Milana (deo između Trga Nikole Pašića i Terazija) od 7 do 19 časova.

Željko Stojčić ponudio nagradu od 300.000 DINARA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 10:48 U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara. Pančevo, Foto: Alo!/Dejan Briza * Stanovnici pančeva besni * Sve je više slučajeva otrovanih životinja * Traže se počinioci U pančevačkom naselju Kotež nepoznata lica nedeljama truju pse i mačke, te je bilo kakva informacija dobrodošla.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića doći će do izmena na linijama gradskog prevoza:

Vozila sa linija javnog prevoza 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovnom trasom;

VOJNI ANALITIČAR UPOZORAVA Na našem terenu se vodi specijalni rat! Ovaj oblik ratovanja u Srbiji je najizraženiji

Vozila sa linije 27 će ići Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike;

Vozila sa linija 37, 44 i 58 saobraćaće ulicama Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovnom trasom;

SPC I VERNICI DANAS SLAVE SVETU PETKU TRNOVU Ovo nikako ne smete da radite, ako ne poslušate, ISPAŠTAĆETE cele godine!

Vozila sa linija 65 i EKO 1 ići će Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (Nušićeva u smeru B) i dalje redovnom trasom

Vozila sa linije ADA1 ulicama Trg republike, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

 

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi