OFICIR IZ VRANJA SPAZIO JE NA FOTELJI CRNI NOVČANIK Uzeo ga je, bio je pun para... Odmah je uradio jednu stvar!

Nebojša Stanojković (41), oficir policije iz Vranja, pronašao je novčanik pun para u hodniku policijske zgrade.

Nebojša Stanojković
Nebojša Stanojković, Foto: V.P.

Oficir Policijske uprave u Vranju Nebojša Stanojković (41), koji časnu plavu uniformu nosi više od 16 godina, pronašao je u policijskom hodniku i vlasniku vratio novčanik sa 1.000 dolara, platnim karticama i ličnim dokumentima.

Kada je 25. marta posle 15 časova prolazio hodnikom sa kancelarijama za izdavanje pasoša i ličnih karata, policijski oficir spazio je na fotelji crni novčanik.

- Pitao sam prisutne stranke da li je možda nekom od njih ispao novčanik. Kada su odgovorili odrečno, zaputio sam se prema dežurnoj službi. Otvorili smo novčanik i pronašli 1.000 dolara i lična dokumenta. U međuvremenu, vlasnik je došao u Policijsku upravu da prijavi nestanak novčanika. Uvek bih kao i moje kolege ovako postupio - zadovoljan je i ponosan Nebojša Stanojković.

 

Prvih dana novembra 2018. godine policajac Saša Zdravković na trotoaru u centru Vranja pronašao je sa sinom ženski novčanik sa 300 evra, 1.250 dinara, platnim karticama i ličnim dokumentima. Policajac se odmah zaputio prema Policijskoj upravi i pozvao srećnu vlasnicu da preuzme izgubljeni novčanik.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi