MILENINA ISPOVEST ŠOKIRALA SRBIJU Ušla sam u klub na Kosovu, tamo su bile četiri devojke, došla je policija i to je bio početak mog kraja...

Ispovest žene optužene za trgovinu ljudima, prostituciju i pranje novca

 Milena KrstićMilena Krstić, Foto: Printskrin

Gošća emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi rešila je da razotkrije neverovatnu životnu ispovest.

Naime, u pitanju je Milena Krstić koja je lažno i sramno uhapšena zbog svih vrsta kriminala na Kosovu, počela je svoju posve neobičnu priču.

 

- Na Kosovu imam mnogo prijatelja. Kada sam otišla tamo, našla sam se u veoma lošem okruženju. U momentu kada sam kročila u jedan klub na Kosovu, gde su bile i četiri devojke, policija me je uhapsila zajedno sa njima, a nisam bila ni kriva ni dužna. Našla sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - počela je svoju priču Krstićeva.

- Bila sam na drugom mestu na optužnici, optužena za pet krivičnih dela. Trgovina ljudima, prostitucija, pranje novca... Tada sam znala da je to početak mog kraja. Bila sam 2 godine i 3 meseca u Istražnom zatvoru, sa Kosova su me prognali. Dobila sam doživotnu zabranu boravka na Kosovu - rekla je gošća.

MEĐU PRVIMA U SRBIJI JE UGRADILA SILIKONE Pogledajte kako danas izgleda bivša snajka Slobodana Miloševića! (FOTO)

- Bil sam smeštena u Lipljanu, jednom manjem mesto kod Prštine, to je jedini ženski zatvor na Kosovu. Bila sam jedina Srpkinja. Bila sam smeštena u sobi 3 sa 3 i imala dve kratke šetnje tokom dana. Bila sam u sobi sa 3 Albanke, koje nisu znale ni reč srpskog, sporazumevale smo se na engleskom. Vrlo brzo naučila sam da pričam i pišem na albanskom, bila sam prinuđena. Preponosna sam na sebe jer se smatram privlačnom ženom, ali nikada se nisam bavila prostitucijom, a sve to napisaću u svojoj knjizi - rekla je bivša optuženica.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zagor
  14/01/2019 - 11:33
  Ma nemoj, a šta si ti jadna tražila na Kosovu? Provod?
 • Korisnik: ljatif
  14/01/2019 - 11:09
  istina pa I ako nije
 • Korisnik: Avalons
  14/01/2019 - 11:08
  Ko trazi taj dobije...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi