Kiša
Alo!/ Rajko Ristić
Kiša

Alo!/ Rajko Ristić

Kiša, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura 14 stepeni Celzijusa, najviša dnevna 19.

Naoblačenje s kišom i pljuskovima iz severnih i zapadnih krajeva, danas će se brzo proširiti na ostale delove Srbije, ponegde uslovljavajući grmljavinu, uz istovremeni prestanak padavina i razvedravanje najpre na severu Vojvodine, a do kraja dana i u ostalim predelima.

Ostavili majku bez posla i dinara! Otišla na porodiljsko, pa dobila otkaz! Tu nije kraj njenim mukama

AUTOR: E. A. - RTS DATUM I VREME: 26.09.2019. 07:00 Snežana Pešović, porodilja koja je sama plaćala doprinose kako bi je poslodavac prijavio, dobila je otkaz iako je na porodiljskom. Snežana Pešović, Foto: RTS Protiv poslodavca je podneto nekoliko tužbi, ali u ovom trenutku i Snežana i dete su bez zdravstvene knjižice.

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni i pojačanju. Jutarnja temperatura od 11 do 14 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 18 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru i pre podne pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. Posle podne prestanak padavina uz razvedravanje.

Pročitajte još:

Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura 14 stepeni Celzijusa, najviša dnevna 19.

Prema najavama meteorologa, od petka do sredine naredne sedmice pretežno sunčano i toplije. U sredu krajem dana i u četvrtak naoblačenje s kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina