NEBOJŠA STEFANOVIĆ URUČIO UNAPREĐENJA I PLAKETE Priznanja policajcima povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova!

Uoči sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio jedanas rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti zadoprinos radu MUP-a.

Nebojša Stefanović, MUP RS
Nebojša Stefanović, MUP RS, Foto: MUP RS

U čin generala policije unapređeni su pomoćnik direktora Slobodan Malešić, načelnik Uprave policije MUP-a Golub Gačević, načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević i komandant Žandarmerije Dejan Luković.

Plakete zbog doprinosa radu MUP-a dobili su direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, direktor „Jugoimport SDPR-a“ Jugoslav Petković i direktor Nacionalne vozačke akademije Mladen Alvirović.

- Želeli smo da i na ovaj simboličan način, uoči Dana MUP-a , ukažemo poštovanje ljudima koji su, ne samo u protekloj godini, već i u prethodnom periodu, puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji.

Istovremeno, danas sam uručio i rešenja o unapređenju četvorici pukovnika policije u čin generala, koji su to zaslužili svojim radom, zalaganjem i profesionalnošću - rekao je ministar Stefanović.

PUPOVAC OPLEO PO HRVATSKIM POLITIČARIMA I ELITAMA Oni su svi zarobljenici parole " ubij Srbina", niko nema hrabrost da stane tome na kraj! Na kraju ta ideja će uništiti Hrvatsku kao državu

Načelnik Uprave policije Golub Gačević zahvalio se u ime unapređenih pripadnika MUP-a, istakavši da čin generala za njega i njegove kolege predstavlja ogromnu čast.

Nebojša Stefanović, MUP RS
Nebojša Stefanović, MUP RS, Foto: MUP RS

- Ukazali ste nam ogromno poverenje i verujemo da to poverenje nije samo rezultat našeg

ličnog rada, već i rezultat rada naših organizacionih jedninica za čiji smo rad odgovorni. Ruku pod ruku sa tom čašću i poverenjem, istovremeno ide i velika odgovornost i zato je naša obaveza da u narednom periodu budemo još posvećeniji“, rekao je Gačević, koji je podsetio i da je u policiji nepunih 30 godina.

SPREMAJU NOVI SCENARIO ZA KOSOVO! Milo učinio uslugu Tačiju i Haradinaju, otima srpsku crkvu, ali to je tek POČETAK IZDAJE!

U ime dobitnika plaketa zahvalila se direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević ističući da je to veliko priznanje za institucije, koje nagrađeni predstavljaju.

- Nije lako postići dobre rezultate, bez dobre saradnje. Morate dati sve od sebe i raditi svoj posao najbolje moguće, ali i imati najbolju moguću saradnju sa drugima.

Želim da se još jednom zahvalim na dobroj saradnji ministru Stefanoviću, direktoru policije i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Želim i da vam čestitam Dan MUP-a i da vam poželim i još više uspeha u radu“, rekla je Milošević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi