BOLJE DA SLAVE 12A "Postala je nezavisna od sebe, a zavisna od svih drugih“: Matija Bećković zadao bolni udarac Crnoj Gori, a onda otkrio ko je stvorio i čiju imovinu OTIMAJU!

Brutalno iskren!

 

Matija Bećković
Matija Bećković, Foto: Masanori Jošida/Alo

Akademik Matija Bećković ocenio je da je Crna Gora od referenduma 2006. godine postala nezavisna od sebe, a zavisna od svih drugih.

NA SPOMENIKU JOJ STOJI GODINA SMRTI - 2046! Zoricu tražili tri godine, a večeras je policija ušla u njen stan u Kragujevcu i rešila misteriju

On je za portal IN4S rekao da ga čudi da se slavi 13. godišnjica nezavisnosti.

"13 je nesrećan broj, bolje da su rekli 12 A“, kazao je Bećković."

 Upitan šta je Crna Gora dobila za ovih 13 godina od referenduma, Bećković je odgovorio:

"Postala je nezavisna od sebe, a zavisna od svih drugih."

Komentarišući vladin predlog zakona o slobodi veroispovesti i pravnom položaju verskih zajednica, Bećković je podsetio da je Crkva stvorila Crnu Goru.

"Crkva je stvorila državu Crnu Goru, a sada joj ta država uzvraća tako što svojoj majci otima imovinu", kazao je on.

UGLEDNI NIŠLIJA NA SAMRTI PRIZNAO "Ćero, kupio sam te za 30.000 maraka!" Srbiju šokirala ispovest o krađi beba, evo kako su bliznakinje iz Aleksinca razdvojene na rođenju!

Povezane vesti

 • Korisnik: Satana
  22/05/2019 - 12:11
  Drago mi je da vidim normalne komentare... Smrt nacionalizmu.
 • Korisnik: Srbgazi
  22/05/2019 - 10:12
  Ko je koga stvorio i ko kome sta duguje nije najbitnije... "Mene sve rane moga roda bole" kako rece besmrtni Santic. Koliko je CG zasluzna za otcepljenje,isto je tome doprinela i Srbija i neko ko zeli dobro svome rodu i narodu,ne bi trebalo da insistira na razlikama i podelama,vec da pokusa da nas opet nekako vrati zajednickim korenima
 • Korisnik: Dzo
  22/05/2019 - 09:39
  Nije mi jasno kako isplivaju ovi likovi matija bećković,momir bulatović ....i td,sve sami crnogorci koji žive od poreza građana SR i to dobro žive samo treba ponekad pljuvat po otadzbini će su rođeni u CG...šljam od ljudi
 • Korisnik: tt
  22/05/2019 - 08:20
  Mafija nema ni oca ni majku pa otima od koga god hoce. Ne mesajte Crnu Goru i sadasnju vlast. Crna Gora i crkva traju dugo dugo a trajanje ovakve vlasti je prirodnim zakonima ograniceno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi