Groblje
Alo!/ Rajko Ristić
Groblje

Alo!/ Rajko Ristić

Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Zorica Miletić (70) iz Kragujevca, koja je nestala aprila 2016. i na čijem spomeniku stoji godina smrti 2046, nije više među živima.

poplave u opštini Ljig, selo Ivanovci

Milan Lučić

Njeno telo oko 19 sati pronađeno je u stanu u kom je živela i mrtva ležala protekle tri godine. Za to vreme računi su punili sanduče, penzija redovno "legala", a rodbina je čekala da se nekome javi.

- Policija je došla, ušli su u stan i na krevetu zatekli Zoričino nepomično telo. Bila je pokrivena ćebetom. Neverovatno je da se u zgradi tri godine nije osetio miris tela u raspadanju. A svi kojima smo se obraćali tvrdili su da ona nije ovde preminula, jer bi se osećalo. Policija je telo odvezla - kaže Zoričina komšinica Nadežda.

Plaža

Alo!/Masanori Jošida

 

Za sada se pretpostavlja da je Zorica preminula prirodnom smrću. Poslednji račun nađen u stanu je iz aprila 2016, što znači da je tada i umrla

Komentari (1)

Lud i zbunjen

22.05.2019 11:17

Kakva je to familija da im je trebalo 3 godine da sa policijom uđu u stan i provere gde im je rođaka od koje nema ni abera cele tri godine? Užas koliko smo se otuđili jedni od drugih da čak ne marimo više ni za rodbinu, o komšijama i prijateljima da ne govorim. Sad kad je ustanovljeno da je preminula ni najmanje ne sumnjam da će oči povaditi jedni drugima oko nasledstva i imovine