PANIKA U REGIONU POSLE SINOĆNJEG "UPITNIKA" Žene sa ogromnim dosijeima dolaze kod lekara! Nije samo uranijum, NATO nam je zatrovao... Deca umiru od bolesti koje nije bilo pre!

U sinoćnoj emisiji "Upitnik" gostovala je dr Danica Grujičić načelnica Odeljenja za neuroonkoligiju Kliničkog centra Srbije i profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu

Upitnik
Upitnik, Foto: printscreen

Grujičić je pričala o posledicama NATO agresije na Srbiju, a naroćčito je naglasila još veći opsansot od osiromašenog uranijuma, a to su toksične supstance.

BRITANSKI METEOROLOŠKI SERVIS PREDVIĐA KATASTROFU Dvadeset dva dana kiše nije najgore što nas čeka! U Srbiju stiže TORNADO

- Ne radi se samo o osiromašenom uranijumu. Postoje toksične supstance, otrovi kojima je zatrovano tlo - rekla je Grujičić.

Danica Grujičić
Danica Grujičić, Foto: printscreen

Ona je istakla da opsansoti nisu izložene samo Srbija i Crna Gora kohje su bombardovane.

TEMPERATURE ĆE USKORO BITI PREKO 40 STEPENI Snažne oluje doneće poplave, ali i nešto mnogo gore! Sprema nam se opasnost kakvu Srbija ne pamti!

- To je bila regionalna ekološka katastrofa. Ugrožene su sve kolne zemlje u regionu - kaže Grujičić.

Dr Grujilić je sitakla kao posebna problem povećan broj malignih bolesti, a naročito kod dece.

- Povećan je broj malignih bolesti i to kod dece, a posebno agresivnih malignih bolesti. Nkeada smo imali visok procenat izelečenja kod dece, ali sada više ne. U porastu su i autoimune bolesti. Žene sa ogromnim lekarskim kartonima obilaze lekare, a da ne pričamo kakve je psihičke posledice ostavila NATO agresija - rekla je Grujičić.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: citalac
  22/05/2019 - 09:08
  Hrvatska i Madjarska su ispred nas po oboljevanju, znaci oni su isto zrtve
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi