Fruška Gora
Youtube printscreen
Fruška Gora

Youtube printscreen

Fruška Gora, Foto: Youtube printscreen

- Toliki hleb da se baca a ima gladnih ljudi! A tek u kakvom je stanju Planinarski dom. Strašno... - zgroženo su pisali ljudi.

U nekadašnjem planinarskom domu "Kesten" na Fruškoj gori šetači su pronašli više od stotinu kilograma bačenog i ubuđalog hleba.

Ovu bruku i sramotu neodogovornih pojedinaca objavili su na Fejsbuk stranici "Odbranimo šume Fruške gore". Stoga se postavlja pitanje da li zakon ima odgovor na ovakvo, u najmanju ruku, bahato i bezobrazno ponašanje.

SUTRA JE ĐURĐEVDAN Na Svetoga Đorđa se ne drema, a ako zagrmi evo šta nas čeka!

- Šta je ovo? Bože moj! Toliki hleb da se baca a ima gladnih ljudi! A tek u kakvom je stanju Planinarski dom. Strašno... - zgroženo su pisali komentare ljudi na ovoj stranici.

Kad se taj hleb pojavio, prema rečima planinara, kružile su priče da je taj hleb donacija za životinje, te da je tu smešten da ne kisne. Ukoliko je tako, životinje ga očigledno nisu videle.

"ČUVAJTE STRAŽU, UBIĆEMO ARKANA" Jezivi iskaz koji opisuje kako su 15. januara likvidirali Ražnatovića: "Biće posla, bićeš zadovoljan novčanom naknadom"

- To tako ubuđalo može biti i otrovno za životinje. Koji god motiv da je bio, pogrešno je. Valjda i to hranjenje neko treba da kontroliše i organizuje, a ne ovako ko na deponiji. Strašno! - stoji u jednom komentaru.