Siniša Mali, Ana Brnabić
Privatna arhiva
Siniša Mali, Ana Brnabić

Privatna arhiva

Siniša Mali, Ana Brnabić, Foto: Privatna arhiva

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će, u sklopu mera protiv širenja korona virusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

Brnabić, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida-19, rekla je da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

- Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj - navela je Brnabić.

Kada je reč o pogoršanju epidemiološke situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaze da ne bude još gora, ali da će gotovje sigurno biti novih mera za vikend.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Perica

11.03.2021 00:02

Ja neznam šta se ovo dešava? Ovi ljudi su poludeli! Uvedite kazne i zatvarajte idiote! U bolnicama se lekari i sestre bore za ljudske živote a majmuni će da se zabavljaju. Postupajte po zakonu i pišite ne prekršajne prijave već krivične, to je širenje zaraze! Imaju li mozga imalo?