Sanel Hadžić
Printscreen/Youtube
Sanel Hadžić

Printscreen/Youtube

Sanel Hadžić, Foto: Printscreen/Youtube

 

Ovaj je, kao i prethodni, nastao je ranije, jer je Hadžiću u nedelju određen pritvor od 30 dana.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, Hadžić je uhapšen u petak, a prilikom pretresa objekta u naselju Lahovu zaplenjjeno je oko 1,5 kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na blizu 150.000 KM, kao i automobil "porše".

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja dela, uznemiravanja javnosti i opasnosti od mogućnosti bekstva.

On je u prvom snimku rekao: "Deco, gledajte, recite fuj sportu i fuj školi. Samo se što više drogirat! Kad iziđete u grad da svak živi viče 'viđe mašala ala se nadrogiro', kako se on samo lepo nadragoir'o. Znači, ovo nije budala izmislila! Da ga je budala izmislila ovo bi koštalo 5 maraka a ne 100 evra".

 

U novom snimku, manje-više nastavlja u istom stilu rekavši da je poneo 700 grama kokaina i 320.000 evra.

 

Hadžić će posle pritvora od 24 sata biti predat Tužilaštvu USK sa izveštajem o počinjenom krivičnom delu i čekaće na odluku suda o određivanju pritvora. Hadžić živi u Švedskoj, ali povremeno dolazi u Bihać.

O njemu je javnost čula prvi put kada je jednom bihaćkom bračnom paru ponudio finansijsku pomoć od 10.000 KM. Ovaj je par godinama pokušavao da dobije bebu, pa je zbog neophodne operacije odlučio da notarski da pola kuće onom ko im pozajmi 5000 evra. Hadžić se javio i ponudio im 10.000 KM kao poklon, ali je ovaj bračni par na kraju odustao od pozajmice zbog negativnog publiciteta.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu