DANAS SE OBAVEZNO OVOGA PRIDRŽAVAJTE Nada Macura alarmirala sve građane! Do 10 ujutru da obavezno uradite jednu stvar - VAŠE ZDRAVLJE JE U PITANJU

Veoma je važno da tako postupite!

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Screenshoot Happy

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najviša dnevna temperatura biti od 34 do 38 stepeni, a paklene vremenske prilike trebalo bi da potraju do srede, kada se u većini krajeva očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Kardiolog dr Nada Macura za "Alo!" navodi da bi oni kojima sunce i vrućine ne prijaju mogli da imaju i zdravstvenih poteškoća, a da se one mogu izbeći praćenjem jasnih smernica.

- Do deset časova treba uraditi sve kućne poslove i spremiti lagani ručak. Hronični bolesnici sa hipertenzijom nikako ne bi trebalo da izlaze napolje do 17 časova i oni bi morali da mere redovno pritisak kako bi na vreme reagovali ako postoje velike oscilacije. Treba da unosite tečnost i kada niste žedni jer kada ožednite, to je već znak da ste dehidrirali - kaže dr Macura.

NIJE VOLEO SAMO CECU Isplivala dosad neviđena Arkanova fotografija koja otkriva njegovu veliku ljubav! (FOTO)

Međutim, naša sagovornica objašnjava da ovaj savet ne važi za bolesnike koji imaju probleme sa srčanim mišićem jer se kod njih tečnost zadržava u telu.

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Screenshoot Happy

NAJOPASNIJI RITUAL U ISTOČNOJ SRBIJI Vlaška crna magija uništila je mnoge živote: "Vezivanje" se sprovodi na nikad užasniji način i to tokom erotskog čina!

- Oni koji imaju slabo srce, za razliku od ostalih, ne bi trebalo da preteruju sa tečnošću, već da je piju umereno. Takođe, važno je da klima-uređaj radi na temperaturi koja je deset stepeni niža u odnosu na spoljašnju. Tokom noći obavezno treba isključiti klimu i otvoriti prozore kako bi u prostoriju ušao svež vazduh - navodi Macura.

ISPOVEST SRPKINJA I HRVATICA KOJE RADE U DUBAIJU Prijateljica i ja živimo ludo kao nikad, pijemo najskuplja pića, dobijamo nakit, haljine, ALI KAD PADNE NOĆ...

Miroljub Petrović rekao nešto što niko nije očekivao od njega, a onda je snimkom potpuno ZAPREPASTIO Srbiju! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 18:45 Znači, on živi fenomenalno. Jer poznato je da zvezde turbo-folka imaju pare, a kad imate pare onda imate sve. Imate prijatelje, imate žene. Miroljub Petrović, Foto: screenshoot/Youtube Miroljub Petrović je u međuvremenu postao muzički kritičar.

Uputstvo za vrele dane:

- Izbegavajte naporne fizičke aktivnosti

- Ne ostavljajte decu, kao ni životinje, u parkiranim vozilima

- Tuširajte se u rashlađenoj vodi

- Boravite u hladu

- Nosite laganu, komotnu odeću od prirodnih materijala i svetlih boja

- Izbegavajte alkohol i smanjite unos kafe i gaziranih bezalkoholnih pića

NEZAUSTAVLJIVO SE ŠIRI PO EVROPI! Doktor Nenad Zec apeluje na građane: Ako osetite SLEDEĆE TEGOBE - PRAVO KOD LEKARA!

NEKA ENERGIJA U NJEMU OBITAVA! Čudotvorni HRAST kod Dragačeva promenio živote mnogih ljudi! Unosi blagostanje i sreću u njihova srca i domove! (FOTO)

OD 1. SEPTEMBRA NOVA PRAVILA! Biće strožije nego ranije! Deca će ići na ekskurzije samo pod ovim USLOVIMA! Važno za sve direktore škola!

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi